Glamping Noord-Holland

Noord-Holland is een prachtige provincie dat vooral bekendstaat om de veelzijdige omgeving. Een uitgestrekte kustlijn in combinatie met bekende steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar, maakt dat Noord-Holland een ideale bestemming is voor een heerlijke vakantie in eigen land. Ben jij een echte kampeerder maar wil je wel een bepaalde mate van comfort? Kies dan voor glamping aan zee en overnacht bijvoorbeeld in sfeervolle strandhuisjes en safaritenten. Ruim opgezet en voorzien van alles wat je nodig hebt. Je hoeft bij aankomst geen tent op te zetten of caravan te installeren, want alles is al voor je geregeld. Laat het genieten maar beginnen!

Luxe kamperen op glampings in Noord-Holland

Glamping is een manier van kamperen waar luxe en comfort vooropstaan. Vaak is de accommodatie onder andere uitgerust met eigen sanitair, een keuken en tuinmeubilair om lekker buiten te kunnen zitten. Voor welke manier van glamping jij kiest, is natuurlijk helemaal aan jezelf. Noord-Holland biedt tal van luxe campings en vakantieparken waar je strandhuisjes, safaritenten, safarilodges, boomhutten en tiny-houses kunt boeken. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van je reisgezelschap. Glampen in Noord-Holland is zowel met als zonder kinderen erg leuk om te doen. En ga je een romantisch weekendje weg in eigen land? Ook dan is deze provincie een topbestemming om met z’n tweetjes te ontdekken. Wissel een dagje stad af met een wandeling langs het strand, en ga ’s avonds heerlijk eten in een van de pittoreske kustplaatsjes die Noord-Holland rijk is.

Glampings in Amsterdam

Luxe kamperen is niet alleen mogelijk in kleine kustplaatsen als Zandvoort, Egmond aan Zee en Bergen aan Zee, maar kan ook heel goed in de buurt van Amsterdam. Geniet van de rust die glamping met zich meebrengt en zoek vervolgens de cultuur en gezelligheid op waar onze bruisende hoofdstad zo om bekendstaat. Ook leuk: een bezoekje aan vissersdorp Volendam. Dé plek waar oud-Hollandse tradities nog steeds in stand worden gehouden.

Glampings op Texel

Noord-Holland is een provincie vol contrasten. Naast de relatief rustige stranden, de prachtige natuurgebieden en de gezellige steden, is ook het eiland Texel een onderdeel van Noord-Holland. Trek stevige wandelschoenen aan en ontdek dit eiland te voet. Ook dit eiland kent genoeg plekken om te glampen. Na een actieve dag is het des te lekkerder om in een ruime en comfortabele safaritent- of -lodge neer te strijken en te genieten van een echte Texelse Skuumkoppe.

Kortom: het wordt nu echt eens tijd om om de mogelijkheden voor glamping in Noord-Holland met eigen ogen te ontdekken. Bekijk de prachtige luxe kampeerplekken die Supertrips voor jou heeft geselecteerd en geniet van het buitenleven!