Boomhut de Koeksebelt

Slapen in één van onze boomhutten is een beleving op niveau. Op drie meter hoog kijk je uit over de rivier de Vecht en over het gezellige stadje Ommen.

De boomhut is van alle gemakken voorzien. Er is namelijk een badkamer met douche en toilet. Een complete keuken met koel-vriescombinatie en een magnetron. Er staat een TV en een slaapbank geschikt voor 2 personen. Daarnaast is er een vide, waar 3 personen op enkele bedden kunnen slapen. Buiten is er een knusse veranda met een gezellig zitje. En er is ook nog een hangmat en een picknicktafel waar je gebruik van kan maken.

Boomhut huren

De boomhutten staan direct naast een rivier. De boomhut is van alle gemakken voorzien, waardoor het een ideale en unieke accommodatie is om je vakantie in door te brengen. Op de camping kun je kano’s huren om de prachtige omgeving te verkenning.

De boomhutten staan op de camping De Koeksebelt en dat ligt vlakbij het uitgestrekte natuurgebied Vechtdal. Hier kan je mooie fiets- en wandeltochten maken. Het gezellige stadje Ommen is goed te bereiken vanaf de camping. Hier kan je lekker rondstruinen en genieten.

De camping zelf beschikt over een mooie verwarmd openluchtzwembad met ligweides en een familieglijbaan.