Dat vliegen niet goed voor het milieu is weten we allemaal. En meer dan ooit wordt het vliegtuig vaker ingeruild voor de auto. Langzaam ontstaat vliegschaamte, de schaamte die iemand ervaart wanneer je gebruik maakt van een vliegtuig terwijl er minder milieubelastende alternatieven zijn om je te verplaatsen. Een autovakantie is voor mensen met vliegschaamte een goede oplossing! Want ook zonder je naar de andere kant van de wereld te verplaatsen kun je hele mooie plekjes tegen komen!

Autovakantie, check alles!

Een autovakantie is, naast beter voor het milieu, ook nog eens hartstikke gezellig! Neem lekker wat te eten mee tijdens de autorit en ga ervoor! Wanneer je op vakantie gaat met de auto is het wel belangrijk om te checken of je auto ook helemaal klaar is voor de reis! Bekijk bijvoorbeeld of je autoverzekering nog past bij het type reis dat je gaat maken. Goed om de autoverzekering te vergelijken dus.

Beste landen voor een autovakantie

Lekker met de auto naar België, Duitsland, Frankrijk of Italië. Op Supertrips vind je veel bijzondere overnachtingen die erg geschikt zijn wanneer je vliegschaamte hebt. Bekijk eens onze beste plekjes in Frankrijk of in Italië. Nieuwsgierig wat nou de beste landen zijn voor een autovakantie? Lees het blog dat wij geschreven hebben.

Ben je dus van plan om vaker de auto te pakken in plaats van het vliegtuig wanneer je op vakantie gaat? Er zijn echt mooie plekjes te ontdekken tijdens een vakantie met je auto. Let er wel op dat je de juiste verzekering afsluit voor jezelf en de auto. Weet je nu al dat je geen goede verzekering hebt? Check dan autoverzekering berekenen op Overstappen.nl om de beste autoverzekering voor jou auto af te sluiten. Waar wacht je nog op!

Reacties op dit artikel

Instagram