Een nieuwe week ➞ betekent ook een nieuwe blog in de serie: vakantievoorpret door supertrips.nl. Deze week gaan we de thema’s: natuurhuisjes  💚 en boerderijvakanties 🐥 uitlichten. Op supertrips.nl hebben we hele mooie natuurhuisjes verzameld en er komen de komende weken nog een aantal ‘supertrips-natuurhuisjes’ bij. Dus houd ons ook de komende weken in de gaten. Daarnaast praten we je bij over een vakantietrend van de afgelopen jaren: de boerderijvakanties. Wat is het? En voor wie is het geschikt?

Natuurhuisjes 💚

Natuurhuisjes; iedereen heeft er de afgelopen tijd wel eens van gehoord (toch?). Eigenlijk zegt de naam precies wat het is: huisjes in de natuur. Het sluit perfect aan naar datgeen waarbij we allemaal naar op zoek zijn: de leukste en schattigste huisjes; gelegen in op prachtige locaties. In de meeste gevallen zijn de vakantiehuizen volledig ingericht, zodat je niet veel mee hoeft te nemen en direct kunt genieten van de prachtige natuur. Veel natuurhuisjes zijn ook in een mooie landelijke/natuurlijke stijl gebouwd en soms zelfs volledig duurzaam. Zo hebben we op Supertrips.nl ook boomhutten in de vorm van natuurhuisjes, maar ook een natuurhuisje in de vorm als een drijvend vlot op het water. Hieronder hebben we een aantal inspiratiefoto’s van natuurhuisjes. Wil je direct meer zien, ga dan naar onze pagina over natuurhuisjes.

Natuurhuisjes

Boerderijvakanties met kinderen

Je hebt misschien wel eens gehoord dat een kennis van je naar een boerderij op vakantie is geweest en geslapen heeft in een luxe tent en de kinderen in dat weekendje zich uitstekend vermaakten. Of misschien heb je het zelf wel eens gedaan, laat in dat geval hieronder in de comments even weten waar je geweest bent. Dit soort vakanties noemen we boerderijvakanties. Het principe is simpel: slapen in een luxe ingerichte (safari)tent of lodge. De kinderen (en jezelf ook) mogen lekker meehelpen op de boerderij. Daarnaast is er van alles te beleven. Vraag je je af waarom dit zo populair is? Er zijn vele redenen, zo liggen de boerderijen vaak op prachtige plekken in de natuur, slaap je in luxe tenten (écht hoor) en je kids kunnen helemaal zichzelf zijn en lekker meehelpen. Dit maakt de boerderijvakantie het ideale weekendje weg. Wil je ook slapen op een boerderij? Wij hebben de leukste boerderijvakanties voor je op een rij gezet.  

Boerderijvakanties

Nieuwe Supertrips

Ook deze week hebben we weer een aantal nieuwe supertrips toegevoegd. Twee daarvan willen we graag uitlichten. Petit Suisse en groepsaccommodatie vakantievilla Kortgene.

1. Petit Suisse

Petit Suisse is een prachtig kleinschalig panoramapark in de Belgische Ardennen. Het park ligt op circa 500 meter hoogte. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht over de Ardennen. Je kunt hier 3 hele mooie accommodaties boeken: een kabouter-plop tent, Fins chalet of 12-persoons groepsaccommodatie.

Petit Suisse Ardennen

2. Vakantievilla Kortgene

Ga je binnenkort met een groep op vakantie? Kijk dan eens bij deze prachtige vakantievilla in Zeeland met overdekt privé zwembad! Hoe gaaf is dat. Deze groepsaccommodatie in Zeeland heeft ook een super goede ligging, direct aan het Veerse Meer!

Groepsaccommodatie Zeeland

Tot volgende week!

Team Supertrips

Reacties op dit artikel

Instagram