Hello you ☀️🍀 ➡️ Weet jij al waar je naar toe gaat op vakantie dit jaar? En met wie? Of misschien heb jij al je vakantie voor 2018 geboekt? In deze #vakantievoorpret blog hebben we een gouden tip voor prachtige vakantiehuizen in Europa, bijvoorbeeld met privé zwembad of een vakantiehuis pal aan het strand. Ook vind je een aantal aanbieders met hoge vroegboekkortingen. En heb jij al eens geslapen in een boomhut? Wij hebben op onze website heel veel mooie boomhutten voor je verzameld die we je graag laten zien. We sluiten deze blog af met de nieuwe supertrips en…. we zoeken nog steeds supertrips-testers. Dus wil jij een gratis weekendje weg? Meld je aan!  

De mooiste vakantiehuizen in Europa

Als je nog niet je vakantie geboekt hebt of überhaupt nog niet weet waar je naar toe gaat: kijk eens bij de luxe vakantiehuizen van Eliza was Here. Eliza heeft vakantiehuizen die erg luxe zijn en op bijzonder mooie locaties liggen. Wij hebben voor je de mooiste vakantiehuizen van Eliza was Here in Portugal, Griekenland en Spanje op een rij gezet. Dus wanneer je op zoek bent naar een vakantielocatie en je graag in een vakantiehuis op een van de mooiste plekjes in Europa wilt slapen, bekijk dan direct het aanbod van Eliza was Here.

Tip: Brač, Kroatie

Vorige week hadden we als tip de luxe Glampings in Slovenië. Deze week delen we graag het eiland Brač met je. Op dit eiland kun je zonnen op de allermooiste stranden van heel Kroatië. Het strand Zlatni Rat dat ligt in de plaats Bol kan door de stroming zelfs van vorm veranderen. Erg uniek! Dit eiland kenmerkt zich verder door de middeleeuwse historie en vele fraaie uitzichten. Ook vind je er prachtige vakantiehuizen en een aantal mooie resorts. Het is de ideale zonvakantie, waarbij de sportievelingen ook hun hart kunnen ophalen. Zo kun je bijvoorbeeld klimmen naar het hoogtepunt Vidova Gora. Lijkt je dit wat? Wacht niet te lang met boeken en boek een stulpje via Tui Vakantiehuizen! Nu heb je nog een goede korting, vanwege de vroegboekacties!

Voor overige vroegboekacties zie onderstaande links:

Vakantietrend: Boomhutten

Op SBS6 is nu wekelijks het programma Boomhut XXL te zien. Een van de boomhutten is ook al te boeken via Supertrips.nl: De boomhut van Landclub Ruinen. Dit programma toont nog maar eens aan dat het overnachten in een boomhut mateloos populair is. Op Supertrips hebben we al heel veel mooie boomhutovernachtingen voor je op een rij gezet. Wil je ook eens slapen in een boomhut? Bekijk dan direct onze boomhutovernachtingen. Mocht je nog een tip hebben voor ons, laat het weten in de comments hieronder.

Nieuwe Supertrips

Deze week zijn er weer 2 nieuwe Supertrips geplaatst op onze website. Boutique Camping Nono Ban is een prachtige Glamping in Kroatië waarbij je kunt slapen in een bell tent en safaritent voor 2 of 3 personen. Ook hebben we hele luxe safaritenten in Nunspeet toegevoegd op de website. Deze tenten zijn van Glamping Nunspeet, maar nu ook te boeken op een nieuwe locatie. Bekijk de nieuwe supertrips snel!

1. Boutique Camping Nono Ban 

Boutique Camping Nono Ban, Kroatie

2. Luxe safaritenten in Nunspeet 

Luxe safaritenten Nunspeet

We zoeken nog supertrips-testers!

Vorige week begonnen we er ook al over: We zoeken nog Supertrips-testers. Wil jij een gratis weekend weg naar een Supertrips locatie? Reageer dan direct onder dit blog en jij gaat misschien binnenkort wel een weekendje weg op onze kosten. Stuur een kort berichtje waarom jij onze nieuwe tester moet worden!

Tot volgende week!

Team Supertrips

Supertrips-testers

Reacties op dit artikel

Instagram