Wat is een nieuw jaar zonder te beginnen met het uitwerken van nieuwe en – hopelijk – frisse ideeën? Precies, geen nieuwjaar.  Ons nieuwe en frisse idee is het wekelijks delen van onze geheimpjes, zodat jij er dit jaar vaak tussen uit kan gaan. In de blogserie #vakantievoorpret 🗺✈️🏖 gaan we je meenemen naar hele leuke locaties, streken en accommodaties voor je vakantie – dat wat wij supertrips noemen -, we zorgen ook dat je altijd op de hoogte bent van goede acties – zoals vroegboekacties 💸 & last-minutes 🤑 –  en we laten je kennis maken met vakantiegadgets, tips hoe je een extra vrije dag bij de baas verdient en hoe je zelf een gratis nachtje weg kunt. Gratis? 😍 Ja! Wij gaan iedere maand op zoek naar vakantietesters die met de modder in de poten staan (oftewel: je bent lekker onafhankelijk en weet waar een overnachting anno 2018 aan moet voldoen). Hoe? Check de laatste alinea van deze eerste blog in de serie: Vakantievoorpret

Populair: Glampings in Slovenië

Het eerste wat we je mee willen geven is: Ontdek Slovenië. Slovenië is een land met nog erg veel onontdekte plekken (mede hierdoor is het de ideale romantische vakantie voor het net-verliefde stel 😏).  Slovenië is eigenlijk een land zoals we die nu allemaal graag zouden zien: Erg groen💚, een extreem wisselend landschap 🏔 en ook prachtige wegen met een erg mooi uitzicht 🛣 (en dus geschikt voor roadtrips). Omdat wij Nederlanders zijn moeten we ook altijd even een kijkje nemen richting het food & beverages assortiment. Slovenië is in opkomst door de goede wijnen en hoe dichter je bij de kust zit hoe heerlijker de verse vis wordt, ook dat zit dus goed (en mr. Freddie Heineken is natuurlijk overal te verkrijgen). Wij hebben voor jullie in het binnenland de beste locaties om te overnachten. In Slovenië vind je vooroplopende Glampings. Dit zijn luxe vakantieresorts waarbij je slaapt – op een boxspring – in een zeer luxe tent, aan het water of in een hele luxe boomhut met jacuzzi. Waar vind je dit? Bijvoorbeeld bij: Herbal Glamping Resort, Glampig Olimia Adria Village of bij deze hele gave appartementen middenin de natuur: Ortenia Nature Apartments ☘️.

Wil je ook even kijken bij overige hotels, resorts of glampings in Slovenië? Kijk dan nu bij onze travelagency tips voor goede vroegboekacties: Tui Nederland en VacanceSelect!

Vakantietrend: Daktenten – Je moet het eens proberen

Of je nou een echte YUP – Young Urban Professional -, student, bewuste levensgenieter, geen kampeerder of die-hard kampeerder bent: de daktent is populair geworden in 2017 en in 2018 zet deze lijn zich door en ook voor jou is dit een tip ⚡️💥. Het maakt echt niet uit wat voor een racemonster jij hebt. De daktenten zijn er in alle maten en bovendien kunnen zelfs 2 vrouwen de daktent opzetten in slechts 3 minuten ⬆️. Ook wij hebben de daktenten geselecteerd als Supertrip. Ontdek direct eens deze mogelijkheid van overnachten bij de jongens van: Huur een daktent

Word jij de nieuwe Supertrips-tester?

Hierboven lieten we het al doorschermen, maar vanaf komende maand – februari 2018 – zijn wij maandelijks op zoek naar een vrolijk stel, hippe familie of bourgondische senioren die voor ons een bijpassende accommodatie willen uittesten voor 1 weekend. Voor jullie zal dit gratis zijn, het enige wat je moet doen is je bevindingen met ons delen en onze volgers delen. Hoe leuk is dit? Jullie krijgen van ons een verzorgd weekendje weg! Meld je nu aan. Laat weten met wie jij een weekendje weg wilt, vertel waarom we jullie moeten kiezen en geef ons een tip om onze website te verbeteren. Meld je aan via het formulier onder aan dit blogbericht! 

Help ons: Dit was onze allereerste blog in de serie vakantievoorpret. Wat is jouw mening over Slovenië en een daktent? Leet het ons weten in de comments ⬇️.

Tot volgende week!

Team Supertrips

Supertrips-testers

Reacties op dit artikel

Instagram