Vakantiepark Beekse Bergen is een geen standaard bungalowpark. Nee, dit is een vakantiepark in Afrikaanse stijl. In Brabant! Het park is helemaal in lijn met het naastgelegen attractiepark Safaripark Beekse Bergen. Slapen doe je in jungalows en entertainment en horecagelegenheden vind je bij de Africa Club.

Zeg je ‘Beekse Bergen’ dan denk je wellicht direct aan een safari in eigen land. Terecht! Maar niet alleen dat. Vakantiepark Beekse Bergen bestaat 50 jaar en dat is niet voor niets. Het vakantiepark is een droomplek voor het hele gezin! Wij vertellen je in dit artikel waarom jij je volgende vakantie bij de Beekse Bergen wilt doorbrengen.

Op vakantie bij Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen wordt omgeven door bos en water. Naast dat je er heerlijk tot rust komt aan een prachtig groot meer, ben je vanuit je luxe verblijfplaats zo bij de vele leuke attracties én het safaripark. Met de attractiepas heb je toegang tot zeven dagattracties en krijg je ook nog eens korting op uitjes in de omgeving. De beleving staat centraal en daarbij is één ding zeker: binnen een mum van tijd zal het ranger-hart van zowel kleine als grote kinderen sneller kloppen.

“Vakantiepark Beekse Bergen is een naast een heel fijn vakantiepark met goede faciliteiten, dé uitvalsbasis voor het safaripark. Ideaal!” aldus Parkvakanties, de vakantiepark specialist van Nederland.

1. Verken Safaripark Beekse Bergen

safaripark-beekse-bergen

Dat je voor safari-avonturen niet helemaal naar Afrika hoeft, is duidelijk. Bij Safaripark Beekse Bergen sta je oog in oog met wildlife vanuit een auto, een jeep, een boot en een bus. Het is zélfs mogelijk te voet of met een kano op expeditie te gaan. Voor welk vervoermiddel je ook kiest, op safari gaan, blijft een bijzonder fenomeen. Er lopen wel 150 verschillende diersoorten rond! En het blijft niet bij beesten spotten. Dans mee tijdens de Djambo show. Zie hoe je kids ravotten op de speeltoestellen, doe een foto-workshop of loop een dagje mee met de verzorgers op het park. Voor daredevils zijn de roofvogelsafari en de off-road gamedrive ook aan te raden!

2. Overnacht in een jungalow

Slapen doe je bij de Beekse Bergen op glamping wijze. De jungalows zijn ruim opgezet, volledig voorzien van het safari-thema en gelegen op prachtige plekken, waar vanuit je zo het water of de speeltuin induikt. Naast jungalows zijn er ook safaritenten waar het je aan niets ontbreekt. Kies voor een ligging met uitzicht op het Victoriameer of ga voor een plekje nabij de savanne of Bahari Beach.

3. Ga op zwemsafari in het junglebad

Ook in het water kan je op safari. Dat is een avontuur voor iedereen. Zo is het spectaculair spetteren in het overdekte Junglebad. Voor de kleintjes zijn er speciale peuter- en kleuterfaciliteiten. Want waterpret is natuurlijk het allerleukst met z’n allen! Wie overigens liever puur natuur zwemt, neemt een duik in het grote Victoriameer.

4. Beleef nóg meer leuke activiteiten

Als je denkt alle attracties op en rondom het park gehad te hebben, zal je verrast zijn over Speelland Beekse Bergen. Stap sowieso in de Waverider, hop van de trampolines via de AquaShuttle naar verkeersland, de stormbaan en de ballenberg. Of ga waterfietsen, speel een partijtje minigolf en verken het avontureneiland. Fun, fun, fun!

5. Eten bij Vakantiepark Beekse Bergen

Wanneer je de hele dag zo in de weer bent, mogen een energierijk natje en droogje niet ontbreken. Ook dit doe je bij Vakantiepark Beekse Bergen in Afrikaanse sferen. Onder het dak van de Africa Club vind je restaurant Kaapstad. Geniet van een heerlijke lunch of diner met uitzicht over het Victoriameer. Of liever even makkelijk? Dan haal je bij Snackbar Peuselhappie frietjes, diverse snacks en een ijsje na. Wie zelf wil koken kan in de supermarkt zijn boodschappen doen.

Fijn vakantiepark dus! Zie jij je volgende vakantie hier al zitten?

Reacties op dit artikel

Instagram