Vakantie met kinderen bij TUI

De vakantie is iets waar kinderen al ver van te voren naar uit kijken. Ze kunnen niet wachten om elke dag een bommetje te maken in het zwembad of met hun vakantie vriendjes te spelen. Misschien gaan jullie elk jaar naar hetzelfde adresje of ga je elke keer weer op zoek naar iets leuks in een ander land. TUI heeft extra kinderkorting waarbij je tot €100,- extra korting per kind ontvang! Dan blijft er toch nog wat over voor een lekker ijsje😉.

🇪🇸 Vakantie naar Spanje

Ook Spanje is een perfect vakantieland voor een vakantie met kinderen. Lekker aan het strand of juist een hotel waar alles te vinden is zodat je niet op pad hoeft. In Spanje zijn veel kindvriendelijke hotels en appartementen te vinden. Van all inclusive hotels tot appartementen die juist wat meer privacy hebben. Bij TUI kun je ook filteren op bijvoorbeeld ‘luxe’ of ‘aan het strand’. Daardoor is er voor iedereen wel iets leuks te vinden!

🇬🇷 Vakantie naar Griekenland

Een kindvriendelijke vakantie in Griekenland is zeker te vinden! Denk bijvoorbeeld aan een appartement op Kreta of op Zakynthos. Alle plekjes in Griekenland zijn prachtig en daar kunnen de kinderen zich zeker vermaken. Wil je het liefst zoveel mogelijk bij het hotel blijven? Er zijn in Griekenland genoeg hotels met genoeg faciliteiten, voor jong en oud, zodat iedereen zich prima kan vermaken. De ouders lekker in het zonnetje, de kids vermaken zich in het zwembad of met animatie.

🇨🇼 Vakantie naar Curaçao

Durf je het aan om met de kinderen verder te vliegen dan Spanje of Griekenland? Dan is Curaçao een prachtige bestemming. Witte stranden, blauw water. Je kent het beeld van Curaçao vast. Niet te vergeten; altijd mooi weer! Op Curaçao is het wel belangrijk dat je in een mooi kindvriendelijk hotel zit waar zowel jij als de kinderen zich hele dagen kunnen vermaken. TUI heeft prachtige hotels op Curaçao die perfect zijn voor jouw verblijf. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een all inclusive hotel, maar ook voor een hotel direct aan het strand.

💦🏊🏻‍♀️Kinderpret gegarandeerd | Splashworld vakantie

Een droom van ieder kind; een splashworld vakantie! Dit soort vakantie heeft een aquapark met uitdagende glijbanen en waterattracties naast het hotel. Volwassenen en kinderen kunnen hier de hele dag lol maken in het water met piratenschepen, golfslag en superslides. Alle hotels van ‘splashworld’ zijn all inclusive hotels en zeer kindvriendelijk. Daarnaast hebben de hotels ruime familiekamers en zijn er allerlei speeltuinen en -velden.

Wat is een leuke kindervakantie?

Een leuke kindervakantie is natuurlijk heel persoonlijk. Houd je bijvoorbeeld van kamperen? Dan is een familiecamping een goede keus. Ben je van plan om met het vliegtuig op vakantie te gaan? In veel landen zijn goede kindvriendelijke hotels aanwezig.

Welke faciliteiten zijn voor kinderen belangrijk?

Een leuke kindervakantie ligt er natuurlijk helemaal aan waar jouw kind van houdt. Is het een actief kind en wil die graag bewegen? Dan is een vakantie met veel waterglijbanen bijvoorbeeld een perfecte locatie! Daarnaast is een zwembad bij het hotel ook fijn voor kinderen.

Reacties op dit artikel

Instagram