TUI

TUI is een Nederlandse reisorganisatie dat werd opgericht in de jaren 50 (1956). Voor 2015 had TUI nog een andere naam: Arke. Op dit moment is TUI de grootste allround reisorganisatie in Nederland en organiseert het vakanties over de hele wereld. Het bedrijf biedt verschillende soorten vakanties aan: stedentrips, sportieve vakanties (wintersport bijvoorbeeld), all-inclusieve vakanties als ook vakanties naar luxe resorts over de hele wereld. TUI reist naar bestemmingen over de hele wereld. Zo kun je in Europa kiezen uit vrijwel alle landen en vele (all-inclusive) hotels. Maar ook kun je buiten Europa reizen. Ze bieden zelfs glamping mogelijkheden aan buiten Europa, dat vinden wij natuurlijk helemaal leuk. Maar je kunt ook een bijzondere vakantie boeken in een mooi wintersporthotel in Oostenrijk, in een een boutique hotel op Ibiza of maak een bijzondere reis met bijzondere overnachtingen naar Noord-Europa.

TUI Reizen

TUI heeft veel divers aanbod. Zowel voor individuen, families, vriendengroepen, sportievelingen en bedrijven. Je kunt zelfs een groepsreis op maat samenstellen. Daarnaast heeft TUI verschillende reisthema’s. Deze thema’s geven de stijl van het hotel of resort aan. Daarnaast bieden ze ook overnachtingen aan op hippe en luxe glampings. TUI BLUE is een van de belangrijkste reisthema’s. Dit moderne hotels op prachtige locaties: dicht aan het strand of aan de piste. Daarnaast is er in dit type hotels veel aandacht voor wellness, fitness & food. Zo kom je helemaal tot rust op een stijlvolle plek. Onder TUE BLUE valt ook TUI BLUE for families. Dit zijn vakanties waarbij er ook volop aandacht is voor de kids. Denk aan een volledig animatieprogramma, volop speelmogelijkheden en een kindvriendelijk buffet. Daardoor is er voor de ouders ook tijd om lekker te genieten aan het zwembad. Een vakantie voor iedereen! Wanneer je op zoek bent naar een vakantiepark of camping van TUI, kun je kijken bij TUI small & friendly of bij kindvriendelijke vakanties van TUI.

TUI Last Minute

Last minutes zijn altijd populair. Soms kun je er heel goedkoop tussenuit. Ook TUI heeft altijd last-minute deals. Een TUI last minute brengt je overal naartoe, zowel binnen als buiten Europa. Het aanbod varieert dagelijks en mogelijk ook de prijzen. Wanneer je op zoek bent naar een last-minute deal is ons advies dan ook: heb je de favoriete vakantie gevonden? Wacht dan niet te lang. Het kan zo zijn je gevonden vakantie, weekendje weg of zomervakantie er morgen niet meer is. Wil je liever dichterbij huis blijven? Bekijk dan onze last-minutes in Nederland.