Heb je zin om binnenkort eens een weekendje weg te gaan, maar kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Geen probleem, want wij zitten letterlijk vol met goede ideeën. Van romantisch tot kindvriendelijk en van de kust tot de Ardennen – lees gauw verder en kijk of er een leuk idee voor een nachtje weg voor je bij zit.

Romantisch nachtje weg

Een romantisch nachtje weg is de perfecte manier om de belangrijkste persoon in je leven te verrassen. Sluit de rest van de wereld even helemaal buiten, zodat jullie alleen maar oog hebben voor elkaar. Er is wel een risico aan verbonden: waarschijnlijk willen jullie nooit meer weg. De mooiste plekjes voor een romantische overnachting vind je hier:
Romantisch nachtje weg

Nachtje weg met kinderen

Ook quality time met de kinderen is natuurlijk van onschatbare waarde. Het zijn juist de tripjes die je vroeg in hun leven met ze maakt die ze nooit meer zullen vergeten. Je kunt een nachtje weg met kinderen zo gek maken als je maar wilt. Kijk maar eens naar deze kindvriendelijke accommodaties in de vorm van een helikopter, boomhut en nog veel meer.
Nachtje weg met kinderen

Bijzonder nachtje weg

Wil je echt een heel bijzonder nachtje weg, bijvoorbeeld omdat je iets te vieren hebt? Daarvoor hoef je echt niet naar de andere kant van de wereld. Ook in Nederland zijn heel bijzondere accommodaties te vinden. Slapen in een hooiberg, vuurtoren of vliegtuig… Het kan allemaal! Kijk hier maar eens:
Bijzonder nachtje weg

Aan zee

Een nachtje aan zee is altijd een goed idee. Je krijgt namelijk een instant vakantiegevoel van dat ontspannende ruisen van de branding en het gevoel van het zand aan je voeten. Logisch dus dat er heel veel mooie bestemmingen zijn voor een nachtje weg aan zee. Wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt.
Slapen aan zee

Ardennen

Of je nu van natuur houdt of van sfeervolle stadjes, je vindt het als je kiest voor een nachtje weg in de Ardennen. Ga mountainbiken of wandelen, proef Belgische biertjes of Franse wijnen en verbaas je erover dat dit allemaal zo dicht bij Nederland te vinden is. En over de mooie accommodaties in de Ardennen natuurlijk!
Nachtje weg in de Ardennen

Nachtje wellness

Wil je lichaam en geest optimaal in de watten leggen, dan is een wellness-weekendje-weg de juiste keuze. Je ziet dan misschien niet zoveel van de omgeving, maar je gaat wel als herboren weer naar huis. Op deze plekken kun je jezelf verwennen met een sauna, hottub, massage of schoonheidsbehandeling.
Nachtje wellness

Boerderij

Een boerderijvakantie is een prima manier om te ontstressen. Geen wonder dat slapen op de boerderij steeds populairder wordt. Als de haan kraait, draai jij je nog een keer lekker om. Je ontbijt met een vers eitje en als je uit het raam kijkt, zie je de koeien loom in de wei staan. Als de avond valt en de koeien loeiend weer op stal gaan, luister jij op je terras nog even naar het gekwetter van de vogels. Ook slapen op zo’n stressvrije plek? Kijk hier waar je terecht kunt.
Boerderijvakantie

We hopen dat we je met deze tips voor een nachtje weg op weg hebben geholpen naar een onvergetelijke tijd en een blijvende herinnering. Als je nu maar een stress krijgt van het kiezen…

Reacties op dit artikel

Instagram