Bijzondere overnachtingen Ardennen

De Belgische Ardennen is rijk aan groene weilanden, kabbelende bergbeekjes, pittoreske dorpjes en kronkelende weggetjes. Hier kan je rond blijven toeren en je raakt nog steeds niet uitgekeken.
Ga op bezoek in het kasteel van La Roche-en-Ardenne, waar in de zomer elke avond een spook rondwaart. Ontdek de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in een groots oorlogsmuseum in Bastogne. Begeef je onder de Belgen en ga rondstruinen op de vele lokale markten.
Ben je liever actief bezig? Dan kan je hier uitgebreid kanoën, boogschieten, klimmen en mountainbiken of ga karten in Spa. Een bourgondische levensgenieter kan zijn hart hier ook ophalen. Want de La Chouffe brouwerij is te vinden in de Ardennen en je kan heerlijke chocolade proeven in het Chocolademuseum!
Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, lekker samen op stap in Plopsaland of spelen in Parc Chlorophylle. Het is ook leuk om samen op safari te gaan bij Monde Sauvage. Wat echter ook niet mag ontbreken is een bezoek aan de Grotten van Han en het wildpark. Bekijk de lichtshow in de grotten en leer alles over stalagtieten en stalagmieten, daarna kan je in het immense park herten, elanden, en beren spotten!

Onvergetelijk genieten

Mocht je de Belgische Ardennen bezoeken terwijl er sneeuw is gevallen? Kijk dan je ogen uit, want de witte velden en bergen zijn adembenemend mooi. Ga er ook vooral van genieten door een mooie wandeltocht te maken en in één van de dorpjes te gaan schaatsen en verwarm jezelf dan met een warme choco. De Ardennen is ook de perfecte plek om te skiën, bijvoorbeeld bij Baraque de Fraiture. Ook is langlaufen een ideale wintersport in de Ardennen.
In de Belgische Ardennen is zoveel te doen en te zien, dat moet je zelf gaan beleven.