Wist jij dat België zulke leuke stedentrips in huis heeft? Antwerpen, Luik, Hasselt, Oostende… Allemaal plekken waar je heerlijk kunt rondkijken, shoppen en smullen. Als je een stedentrip in België gaat maken, is het vaak wel zo relaxt om een nachtje te blijven slapen. Hoogste tijd dus voor een overzicht van onze beste tips voor een stedentrip België.

Loft aan het Water (Belgisch Kempen)

Een andere mogelijkheid voor een stedentrip Antwerpen is Loft aan het Water, midden in het groen van de Belgische Kempen. Deze luxe lounges aan het Albertkanaal vormen de perfecte plek om een dagje bij te komen na een drukke dag in de stad. Verwen jezelf na een dagje Antwerpen bijvoorbeeld met een ontbijt op de kamer, gevolgd door een duomassage op muziek of een bezoekje aan de infraroodsauna.

Bekijk Loft aan het Water

Nutchel (Belgisch Limburg)

De Cosy Cabins van Nutchel moet je echt een keer ervaren hebben. Ze staan midden in het bos en je gaat er lekker back to basic. De warmte komt van de houtkachel en het licht komt van olielampen en kaarsen. Tegelijkertijd heb je wel het comfort van een fijn bed, een eigen keuken en een warme douche. Dankzij de grote ramen geniet je optimaal van de natuur, helemaal als je een cabin met een hottub boekt. Vanuit deze cabins kun je de Belgische stad Hasselt bezoeken, maar Maastricht is ook niet ver weg.

Bekijk Nutchel

Wellness Suite (Belgisch Limburg)

Wil je liever echt in Hasselt zitten? Boek dan een luxe wellnessverblijf bij B&B Wellness Hasselt, vlak bij het centrum. Hier heb je je eigen wellness-faciliteiten op je kamer: een duo-jacuzzi, een regendouche met geurtherapie en een Finse sauna met lichttherapie. Nagenieten doe je bij de romantische openhaard van de wellness-suite. Als dat nog niet genoeg ontspanning is, kun je ook nog een massage bijboeken. Heerlijk na een dagje stedentrippen!

Bekijk Wellness Suite

Kampeervlot (Belgisch Limburg)

Kampeerliefhebbers zoeken het iets verder van Hasselt, bij kampeervlot De Wissen. Hier slaap je op het water, op een vlot dat alleen per kano bereikbaar is. Een groot deel van de kampeeruitrusting is al aanwezig – dat scheelt aanzienlijk bij het inpakken. Wat een mooi contrast: overdag wandelen en winkelen in Hasselt en ’s avonds de zon zien ondergaan met om je heen alleen maar het wuivende riet.

Bekijk Kampeervlot

Sea Nooz (Belgische kust)

Laten we de Belgische stedentrips aan de kust vooral niet vergeten! Tussen Oostende en De Panne vind je Sea Nooz, een luxe vakantiehuis aan een meer en dicht bij zee. Hier kun je 22 uur lang gebruikmaken van je eigen privé-wellnesscentrum met onder andere een sauna met automatische opgietsessies, een tuin met sauna en infraroodstraler en een jacuzzi.

Bekijk Sea Nooz

Nog meer leuke hotel tips voor een stedentrip in België? Met deze accommodaties maak je van een citytrip echt iets bijzonders. We zijn heel benieuwd waar jij als eerste naartoe gaat!

Reacties op dit artikel

Instagram