Wil je echt een keer romantisch overnachten? Dan is een overnachting met privé-hottub een uitstekend idee. Een houtgestookte hottub in de tuin, een luxe badkamer met jacuzzi of zelfs een eigen sauna maken jullie weekendje weg nog relaxter. En omdat we daar allemaal wel eens behoefte aan hebben, gingen wij alvast op zoek naar de leukste overnachtingen met zo’n heerlijk extraatje.

Cabane Spa Sauna in Frankrijk

Tussen de wijngaarden van de Beaujolais staat Cabane Spa Sauna. Hier kun je prima romantisch overnachten – en Franse wijnen proeven natuurlijk. Bij aankomst in dit luxe wellness-hotel liggen je badjas en slippers al voor je klaar. Tijdens je verblijf kun je genieten van het grote binnenbad, het bubbelbad en allerlei sauna’s. Op het dak bevindt zich een privé-dakterras waar een houten sauna is geplaatst. Het uitzicht vanaf het zonneterras op het omliggende landschap maakt het ontspannende effect van dit alles helemaal af.

Bekijk Cabane Spa Sauna

Villapark Duynzoom op Texel

Met familie of vrienden genieten van een verblijf met jacuzzi? Kijk dan eens naar deze luxe 8-persoonsvilla’s op Texel. De vakantiewoningen van Duynzoom hebben verschillende wellness-voorzieningen, zoals een Finse sauna, whirlpool of jacuzzi in de tuin. Heerlijk om in bij te komen na een lange strandwandeling of een frisse duik in zee! Daarnaast hebben alle slaapkamers ook nog eens een eigen luxe badkamer.

Bekijk Villapark Duynzoom

Waterrijk Oesterdam in Zeeland

Wellness aan het water – daarvoor is Zeeland de perfecte plek. Op resort Waterrijk Oesterdam op Tholen staan luxe wellness-villa’s waarin je een eigen traditionele sauna ter beschikking hebt. De wellness-vakantiehuizen zijn er voor zes en voor acht personen en de achtpersoons villa’s hebben ook nog eens een Sunshower. De omgeving is ideaal als je houdt van fietsen, watersporten of… mosselen eten!

Bekijk Waterrijk Oesterdam

Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Dit landgoedhotel op de Veluwe heeft een luxe wellness-centrum met zwembad, whirlpool, Turks stoombad en diverse sauna’s. Er zijn meerdere arrangementen beschikbaar met bijvoorbeeld massages, schoonheidsbehandelingen of een diner in de brasserie. Daarmee maak je van je verblijf bij de Heerlickheijd een compleet wellness-weekend. Ook nog even eropuit? In de directe omgeving liggen de prachtig aangelegde tuinen van het 4-sterrenhotel en natuurlijk bossen van de Veluwe.

Bekijk Hotel Heerlickheijd

Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe

Heb je wel eens in een barrelsauna gezeten? Dat is een sauna die eruitziet als een groot (wijn)vat, dat op zijn kant ligt. De prachtige Veluwelodges van recreatiepark De Boshoek hebben allemaal zo’n houtgestookte barrelsauna in de tuin. Net als de chalets zelf bieden deze sauna’s plek aan vier personen. Voor meer wellness is er een wellness-centrum op het park. De Boshoek heeft ook grotere vakantiewoningen met wellness – tot wel 18 personen!

Bekijk Recreatiepark de Boshoek

Villapark Duynvoet in Noord-Holland

De vakantievilla’s van park Duynvoet aan de Noord-Hollandse kust hebben allerlei fijne extra’s. Wat denk je van een jacuzzi, of je eigen sauna? Allemaal geen probleem, want het park heeft verschillende villa’s met wellness-faciliteiten en zelfs privé-villa’s met een jacuzzi en sauna in de tuin. De vakantiehuizen bieden plek aan acht personen en zijn dus ideaal voor een verblijf met het hele gezin. Het strand is vlakbij en als de kinderen moegespeeld in bed liggen, kunnen jullie mooi van de wellness genieten.

 

Bekijk Recreatiepark de Boshoek

Wellnessvakantiehuisje in Overijssel

Waar kun je nou beter romantisch overnachten dan in een knus huisje midden in de natuur? Deze wellness-huisjes hebben allemaal een houtgestookte sauna en een jacuzzi in de omheinde tuin, waar ook een terras met een heerlijke loungeplek is ingericht. Hier heb je echt het gevoel dat jullie helemaal alleen met elkaar op de wereld zijn, zo rustig is het. Voor nog meer romantiek kunnen jullie een picknickmand meenemen en samen in een fluisterbootje of kano gaan varen in Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Bekijk Wellnessvakantiehuisje

Lijkt zo’n overnachting met privé-hottub, vakantiewoning met sauna of een hotel met jacuzzi jou wel wat? Dan kun je vast wel een speciale gelegenheid bedenken die je op een van deze plekken zou kunnen vieren. Met welk romantisch plekje ga jij je lief verrassen?

Reacties op dit artikel

Instagram