Met de auto op vakantie! Dat is een heerlijk idee. Gaan en staan waar je maar wilt, en je kunt terwijl je onderweg bent je route altijd nog aanpassen mocht het ergens slecht weer worden. Hoe handig is dat! Een roadtrip door bijvoorbeeld Europa is erg populair. Steeds meer mensen pakken de auto en rijden naar verschillende vakantieparken of hotels om daar een paar dagen te verblijven en vervolgens weer verder te rijden naar de volgende bestemming. Vanuit Nederland ben je binnen ongeveer 8 uur in Parijs, binnen ongeveer 3 uur in Duitsland en even door rijden maar met 16 uur ben je in Spanje.

Roadtrip Frankrijk

Frankrijk staat nog steeds op nummer 1 vakantiebestemming van Nederlanders. Voor elke type reiziger is er wel iets moois te vinden in Frankrijk. Mensen die houden van een lekkere strandvakantie kunnen terecht in het zuiden, stadsmensen kunnen naar Parijs en avontuurlijke wandelaars kunnen in de prachtige natuur terecht. Tijdens een roadtrip bezoek je natuurlijk meerdere plekken. Houd je van het strand, maar wil je ook de stad en de natuur opzoeken? Ga dan in ieder geval naar Parijs en de Provence.

Roadtrip Spanje

Buenos dias! Spanje is een heerlijk land waar de cervezas altijd goed koud zijn en je heerlijke tapas kunt eten. Naast Frankrijk is ook Spanje een land met veel diversiteit, maar vooral veel zon. In spanje kun je genieten van het strand maar ook van de prachtige steden in Spanje. Barcelona of Valencia is een voorbeeld waar je heel goed strand en stad kunt combineren.

Autoverzekering roadtrip

Tijdens een roadtrip is het natuurlijk van belang om je auto goed verzekerd te hebben. Je weet nooit wat er kan gebeuren en een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarvoor kun je een autoverzekering afsluiten. Er zijn verschillende autoverzekeringen en het kan lastig zijn om de juiste te kiezen. Daarnaast kunnen de verzekeringen ook nog in kosten verschillen. Wil je een autoverzekering vergelijken? Er zijn verschillende websites waar je dit kunt doen, goed checken dus!

Ontdek meteen de leukste roadtrip van Europa!

Reacties op dit artikel

Instagram