Ontspan samen tijdens een romantische overnachting in de veelzijdige natuur van de Veluwe! Hieronder lichten wij een aantal prachtige vakantieparken uit waar je helemaal tot rust zult komen. Trek je terug uit de dagelijkse sleur en geniet van een welverdiende vakantie in een bosrijke omgeving!

Berkenrhode

Berkenrhode heeft drie prachtige locaties op de Veluwe. Park Berkenrhode ligt midden op de Hoge Veluwe en biedt luxe vakantiewoningen mét optie voor privé wellness. Ontspan samen in je eigen sauna of jacuzzi. Iets verderop ligt Landgoed Oud Beekdal met prachtige en ruime woningen in een bosrijke omgeving. Resort Valley is super-de-luxe en biedt ook prachtige woningen, waaronder de Villa Wellness met een indoor privé zwembad.

Bekijken
1

De IJsvogel

In Voorthuizen vind je het prachtige recreatiepark De IJsvogel. Hier kun je overnachten in een chalet, lodge of luxe villa. Deze beschikt optioneel over privé wellness zoals een eigen sauna en/of jacuzzi voor extra ontspanning en romantiek. Vanuit je vakantiewoning sta je zo in de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe. Na een lange wandeling of fietstocht kun je samen heerlijk ontspannen bij de massageservice op het park of in het gezellige restaurant.

Bekijken
2

Ackersate

Ackersate is een 5-sterren camping op de Veluwe die perfect is voor een romantische overnachting. Zo kun je hier comfortabel kamperen of luxe overnachten in een chalet of bungalow. Geniet van een heerlijk hapje of drankje bij het sfeervolle restaurant. In de omgeving kun je prachtig wandelen door de bossen van de Veluwe of samen ontspannen aan de recreatieplas in Zeumeren.

Bekijken
3

Veluwe Strandbad Elburg

Dit vakantiepark heeft een directe ligging aan het Veluwemeer. Je kunt comfortabel overnachten in een romantische bungalow aan het water of kamperen op een ruime kampeerplaats. Er is van alles te beleven op het park; gooi een strike op de bowlingbaan of geniet culinair bij Restaurant de Waterman. Liefhebbers van watersport kunnen hier ook hun hart ophalen dankzij de vele surf- en zeilscholen.

Bekijken
4

De Veldkamp

De Veldkamp is een veelzijdig recreatiepark in de natuur van de Veluwe. Je overnacht hier in een charmant chalet of in een intieme tiny house. Huur een fiets op het park en ontdek de bossen en heidevelden van de Veluwe. Bezoek ook eens een pittoresk dorpje of bewonder Paleis Het Loo of de kunst van het Kröller-Müller museum.

Bekijken
5

De Boshoek

De Boshoek ligt midden in de bossen van de Veluwe, in het gemoedelijke Voorthuizen. Hier kun je kamperen, romantisch overnachten in een accommodatie of verblijven in een safaritent voor een gave glamping ervaring. Jong en oud vermaakt zich hier optimaal dankzij de gave faciliteiten zoals een bowlingbaan, een racelounge en een uitdagende escaperoom. In de omgeving vind je talloze fiets- en wandelroutes die je door het landschap van de Veluwe leiden.

Bekijken
6

Buitenplaats Beekhuizen

Op dit rustige park kun je overnachten in een knusse en romantische Pod; een hutje voor twee in het bos. Maar ook de sprookjesachtige cabins en lodgetenten zijn een perfecte uitvalsbasis voor een romantische vakantie op de Veluwe. Geniet samen in de heerlijke hottub, midden in de natuur.

Bekijken
7

Voor een vakantie vol bijzondere natuur en prachtige wandelingen hoef je echt niet ver te reizen; de Veluwe biedt alles wat je nodig hebt voor een romantische overnachting! Welk luxe vakantiepark dat hierboven staat uitgelicht heeft jouw voorkeur?

Reacties op dit artikel

Instagram