Wil je iemand verrassen of is er binnenkort iemand jarig? Geef een belevenis cadeau, zoals een origineel weekendje weg! Beleef samen een romantische overnachting of geniet met het hele gezin van een nachtje weg in Nederland. In deze blog geven we je inspiratie voor een uniek weekendje weg cadeau!

river-lodge-met-wellness-aan-de-regge
river-lodge-met-wellness-aan-de-regge
river-lodge-met-wellness-aan-de-regge

Lodge met wellness

Even onthaasten en genieten van elkaars gezelschap? Dit knusse huisje aan rivier de Regge is perfect voor een romantische getaway. De logde beschikt over een sauna, ligbad en regendouche waardoor je een ultieme relax vakantie zult hebben.

Bekijken
1
luxe-cabin-overnachting-met-hottub
luxe-cabin-overnachting-met-hottub
luxe-cabin-overnachting-met-hottub

Luxe glamping met hottub

Kom volledig tot rust tijdens deze glamping overnachting in de natuur. Op het 5-sterren vakantiepark valt van alles te beleven en bij de luxe cabin heb je je eigen hottub. Als je dit weekendje weg kado doet, kan het hele gezin mee genieten. De cabin is namelijk geschikt voor maximaal vier personen.

Bekijken
2
luxe-vakantiewoningen-in-friesland-8
luxe-vakantiewoningen-in-friesland-12

Weekendje weg op een boutique vakantiepark

Tijdens je verblijf op boutique vakantiepark Brinckerduyn kom je niets tekort. De moderne vakantiewoning beschikt over allerlei luxe faciliteiten en een privé sauna en zwembad. Op het vakantiepark is onder andere een yogatuin, bootcamp station en een clubhuis voor een hapje en een drankje. Wie gun jij deze wellness overnachting cadeau?

Bekijken
3
slapen-aan-het-water-friesland-5
slapen-aan-het-water-friesland-13
slapen-aan-het-water-friesland-11

Waterlodges in Friesland

Luxe huisjes, direct aan het water, moderne inrichting en met veel privacy. Wie wil dat nou niet? Tijdens dit weekendje weg in Friesland overnacht je in een bijzonder vakantiehuisje midden in de natuur. De huisjes zijn geschikt voor maximaal acht personen en in sommige vakantiewoningen zijn honden toegestaan. Perfect voor een familieweekend!

Bekijken
4
slapen-in-een-sixpack
slapen-in-een-sixpack-1
slapen-in-een-sixpack-3

Slapen in een levensgrote sixpack

Wil je een bijzondere overnachting cadeau geven? Stop met zoeken, want dit is een wel heel unieke accommodatie. Je kunt namelijk overnachten in een levensgrote sixpack! De accommodatie is van alle gemakken voorzien en er is uiteraard een koelkast gevuld met bier. Dit is het perfecte cadeau voor bierdrinkers. Tip: leuk om dit weekendje weg cadeau te geven voor vaderdag.

Bekijken
5
slapen-in-een-watertoren-1
slapen-in-een-watertoren-2
slapen-in-een-watertoren-4

Luxe appartement in een watertoren

Midden in het centrum van Middelburg vind je deze unieke accommodatie. De monumentale watertoren is omgebouwd tot prachtig appartement waar je met maximaal zes personen kunt verblijven. Vanuit de woonkamer heb je 360° zicht en ook het uitzicht vanaf het dakterras is spectaculair!

Bekijken
6

Van luxe wellness overnachtingen tot unieke accommodaties, er is altijd wel een geschikt verblijf om iemand mee te verrassen. Wie geef jij een verrassingsweekend in Nederland cadeau?

Meer bijzondere accommodaties vind je hier.

Reacties op dit artikel

Instagram