Kasteel overnachting Italië

Dit droomhotel in een 14de eeuws kasteel is stijlvol, klassiek en elegant. U zult hier zeker koninklijke dromen beleven. Zelfs de oude schietgaten waarmee het oude kasteel werd bewaakt zitten nog in de muren… 

Standaard kamers

De kamers zijn charmant, authentiek en zeer comfortabel ingericht.  De tweepersoonskamer is circa 16-25 m2 groot en ingericht met zachte stoffen, mooie muren en goede bedden. De badkamer beschikt over een douche of bad. Bijna alle tweepersoonskamers bevinden zich op de begane grond en beschikken over een tweepersoonsbed. 

Junior Suites

De suites bevinden zich in de vertrekken waar de voormalige werknemers van het eeuwenoude kasteel werkten en zijn circa 32-38 m2 groot. De suites zijn prachtig gerenoveerd met het behoud van vroegere tijden. Ruim, charmant en bijzonder mooi ingericht beschikken alle suites over een prachtig uitzicht. Er is een comfortabele woonkamer met een bank, leunstoelen en mooie tapijten. De badkamer is uitgerust met een bad en bijna alle suites beschikken over één of meerdere terrassen.  Ontspannen is hier een eitje: de jacuzzi buiten biedt uitzicht op de omgeving, het zwembad straalt sereniteit uit, er is een wellness centre met sauna, massage, whirlpool en hamam en ieder detail is aanwezig. Ook het ontbijt is inbegrepen. Kortom: genieten dus! 

Dit charmante hotel heeft een prachtige locatie op een heuvel op het platteland, tussen groene valleien met een fantastisch uitzicht om de hele vakantie van te genieten. Een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers die rust en een historische omgeving op prijs stellen. Wat ook in de buurt ligt is het Forum Romanum en de universiteit van Perugia. Al in de wolken van deze accommodatie? Wacht dan niet langer en ga echt de wolken in! Want het is namelijk mogelijk om een luchtballonvaart te nemen. In het glooiende heuvellandschap van Umbrië en vlakbij Castello di Petrata ligt Assisi, een historisch dorpje met oude kerken en natuurlijk een echte Italiaanse sfeer. Met de auto is het vanaf Utrecht ongeveer 1500 km rijden naar Assisi.

Lees hier meer informatie over Castillo di Petrata of bekijk alle kasteelovernachtingen.

Nieuwsgierig naar meer bijzondere adresjes? Bekijk hier meer bijzondere adresjes!

Reacties op dit artikel

Instagram