Wil je met vrienden of familie vakantie vieren in de natuur, weg van de massa? Lekker uitwaaien op het strand of een boswandeling maken tijdens je weekendje weg. Als je een leuk weekend (of langer) aan het plannen bent voor een familieweekend, reünie of de jaarlijkse meeting van jullie vriendengroep, wil je natuurlijk niet zomaar ergens overnachten. Daarom hebben wij de fijnste groepsaccommodaties in de natuur voor jou op een rijtje gezet!

norgerberg
eco bungalow norgerberg
norgerberg-supertrips-wellness-9

Natuurhuisje met wellness

Maak je klaar voor een ontspannen familievakantie in de natuur. Deze luxe ECO groepsaccommodatie in de Drentse bossen beschikt onder andere over een sauna, jacuzzi en massagedouche. De accommodatie is geschikt voor maximaal 12 personen staat op een 5-sterren vakantiepark, zodat jong en oud zich geen moment hoeft te vervelen.

Bekijken
1
wellness-villa-op-de-veluwe
wellness-villa-op-de-veluwe
wellness-villa-op-de-veluwe

Luxe villa op de Veluwe

Wil je veel faciliteiten binnen handbereik hebben, maar ook de rust en ruimte ervaren? Op Landgoed de Scheleberg in de Lunterse bossen vind je een prachtige wellness villa. Deze stijlvolle villa heeft een sauna, jacuzzi, buitendouche en nog veel meer luxe! Je kunt er met maximaal zeven personen overnachten. Perfect voor een wellness overnachting op de Veluwe!

Bekijken
2
kraak-van-dam-groepsaccommodatie
groepsaccommodatie-in-friesland-kraak-van-van-dam-4
friesland-de-kraak-van-van-dam

Bijzondere groepsaccommodatie in Friesland

Slaap met de hele groep in een voormalig dorpskerkje, dichtbij de Waddenzee. Tijdens deze bijzondere overnachting wandel je in een half uurtje door velden naar de Waddenzee en kun je bij helder weer vanaf het Oosterbierumer wad alle vijf waddeneilanden zien liggen. Hier ervaar je een oase van rust. De kindvriendelijke groepsaccommodatie is geschikt voor 13 personen en heeft vijf slaapkamers en drie badkamers.

Bekijken
3
luxe-vakantievilla-met-wellness
luxe-vakantievilla-met-wellness
luxe-vakantievilla-met-wellness

Luxe groepsvilla in de natuur

Geniet met de hele familie van een vakantie in de natuur. De groepsaccommodatie is geschikt voor 14 personen en beschikt over een eigen sauna, jacuzzi en buitendouche. Op het vakantiepark is onder andere binnenzwembad, visvijver en bowlingbaan. In de achterhoek vind je vele in- en outdoorparken, dus er valt voor jong en oud genoeg te beleven!

Bekijken
4
duinvallei-park-de-groote-duynen5
bijzondere-overnachting-zandbank1

Villapark in Zeeland

Ga een weekendje uitwaaien met het gezin of vriendengroep in Zeeland. Deze vakantievilla’s liggen in een natuurrijke omgeving, dichtbij de kust, het Veerse meer én natuurgebied De Schotsman. Een van de mooiste en schoonste stranden van Nederland ligt op slechts drie kilometer. Voor een strandvakantie in eigen land ben je hier dus aan het juiste adres!

Bekijken
5

10-persoons landhuis met stallen

Geniet van de rust, ruimte en privacy in een prachtig landhuis tussen de weilanden, in de buurt van Schoorl. Maak een wandeling door het duingebied, ga uitwaaien langs de Noordzeekust of verken de omgeving met je eigen paard. Bij deze groepsaccommodatie zijn namelijk stallen aanwezig, zodat je je paard kunt meenemen op vakantie. Na een heerlijke dag in de buitenlucht kun je met de hele familie of vriendengroep lekker ontspannen in het luxe landhuis.

Bekijken
6
luxe-vakantiehuizen-landal-puur-exloo-1
landal-puur-exloo-luxe-vakantiehuizen-2
luxe-vakantiehuizen-landal-puur-exloo-6

Wellness vakantiehuis bij Landal PUUR Exloo

De luxe wellness vakantiehuizen midden in het Hondsruggebied zijn de perfecte uitvalsbasis voor een actieve familievakantie. Volg een prachtige wandel- of fietsroute langs Hunebedden, grafheuvels en stuifzandcomplexen. Daarna kun je lekker tot rust komen in je luxe vakantiehuis met sauna. Afhankelijk van welk verblijf je kiest, is deze groepsaccommodatie geschikt voor zes tot tien personen.

Bekijken
7
Berkenrhode Woodlodge Eco
Berkenrhode Familie Appartement

Groepsaccommodatie op de Veluwe

zoek je een groepsaccommodatie voor 20 personen? Dan moet je bij Park Berkenrhode zijn. Dit grote familie appartement ligt middenin de bossen van de Hoge Veluwe, een populaire bestemming voor een familievakantie in de natuur. Overigens zijn er op dit park ook genoeg andere accommodaties voor een kleiner gezelschap!

Bekijken
8

Krijg je al zin in zo’n gezellig weekend met je vrienden of familie? Lekker samen naar buiten, genieten van de rust, ontspannen in de wellness en daarna samen borrelen bij de haard. Dat is het ultieme vakantiegevoel!

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar andere accommodaties voor grote groepen? Bekijk onze pagina met alle groepsaccommodaties in Nederland, België en verder Europa in. Van groepsaccommodaties in het bos en groepsaccommodaties aan het water tot groepsaccommodaties in de bergen… Er zit gegarandeerd een geschikt verblijf voor jou en je gezelschap bij.

Reacties op dit artikel

Instagram