Waarschijnlijk ken je de website Natuurhuisje wel. Hier vind je meer dan 8000 vakantiewoningen in heel Europa waar je heerlijk vakantie kunt vieren, ver weg van de massa. Maar wat niet iedereen weet, is dat op Natuurhuisje.nl ook veel groepsaccommodaties staan. Handig als je met je vrienden, familie of een andere gezellige groep een weekend weg wilt of op vakantie wilt gaan!

Bijzondere groepsaccommodaties

Als je een leuk weekend (of langer) aan het plannen bent voor een familieweekend, reünie of de jaarlijkse meeting van jullie vriendengroep, wil je natuurlijk niet zomaar ergens overnachten. Daarom vind je op Natuurhuisje.nl ook veel luxe groepsaccommodaties. Daar is echt alles aanwezig om jullie een heerlijke tijd te laten beleven. Ze lijken in de verste verte niet op de kampeerboerderijen waar je vroeger met school of je sportclub kwam.

Wil je bijvoorbeeld kunnen barbecueën en daarna lekker lang borrelen bij de buitenhaard? Check! Liever een grote keuken om samen te koken, inclusief een ruime eettafel voor lange etentjes en gezelschapsspelletjes tussen de maaltijden door? Kan ook! Als je ondanks de gezelligheid ook wat privacy wilt, kies je gewoon een vakantiehuis waar elke slaapkamer een eigen badkamer heeft. Er zijn zelfs groepsaccommodaties met een privézwembad of sauna! Kortom, je kunt jullie verblijf zo luxe maken als jullie maar willen.

Lekker samen naar buiten

Als de groep waarmee je op pad bent graag actief is, moet je zeker even kijken naar de mooie groepsaccommodaties in de natuur op Natuurhuisje.nl. Daar kunnen jullie lekker wandelen, fietsen, hardlopen of wat spannendere activiteiten ondernemen. Er zijn groepsaccommodaties in het bos, groepsaccommodaties aan het water, groepsaccommodaties in de bergen… Het is maar hoe avontuurlijk jullie het willen hebben.

Weet je nog niet precies wat jullie graag zouden willen doen? Informeer dan zeker even bij de beheerders van de groepsaccommodatie. Die hebben vaak contacten bij bedrijven die de leukste teamuitjes en groepsactiviteiten organiseren, zoals raften of een puzzeltocht in een stel oude Dafjes. Soms kun je zo’n activiteit zelfs bijboeken bij het reserveren van je groepsaccommodatie, en anders word je in ieder geval doorverwezen naar zo’n aanbieder.

Voor iedereen toegankelijk

Goed om te weten is dat er ook groepsaccommodaties zijn die zijn ingesteld op mindervaliden of ouderen. Hierbij kun je denken aan deuropeningen zonder drempels, die breed genoeg zijn voor een rollator of rolstoel. Er zijn zelfs groepsaccommodaties waar een douchestoel of hoog-laagbed aanwezig is. Zo kan echt iedereen mee.

Vind de perfecte groepsaccommodatie

Krijg je al zin in zo’n gezellig weekend met je vrienden of familie? Stel het dan niet langer uit. Hak de knoop door en zorg ervoor dat het er deze keer ook echt van komt. Zeker als je rondom de feestdagen in december weg wilt, of met Pasen, Pinksteren of Hemelvaart, moet je niet te lang wachten met boeken. In die periodes zitten de mooiste groepsaccommodaties heel snel vol.

Gelukkig maakt Natuurhuisje.nl het zoeken naar vakantiewoningen heel makkelijk. Je vinkt gewoon aan in wat voor omgeving je een vakantiehuis zoekt en welke voorzieningen je graag ter beschikking wilt hebben. Zo krijg je snel een mooi aanbod aan vakantiewoningen voorgeschoteld die perfect aansluiten bij je wensen. Kijk hier maar eens als je wilt zoeken naar groepsaccommodaties. Dan wensen wij je alvast een heel gezellig verblijf.

Reacties op dit artikel

Instagram