Op zoek naar een vakantie, met of zonder kinderen, met de sfeer van een camping en luxe van een hotel? Bekijk dan eens deze mooie glampings! Om het makkelijk te maken hebben wij voor jou een top 10 glampings voor 2024 samengesteld. Bekijk ze snel!

boomhutvakantie-vakantie-boomhut-airlodge

Op slechts 100 meter van de Etruskische kust ligt glamping Molino a Fuoco in Toscane. Deze glamping is geschikt voor jong en oud, en door de prachtige ligging zijn er een tal van watersportmogelijkheden. Verblijf in een luxe lodge tent voor maximaal vijf personen met een lekker buitenterras en twee comfortabele bedden. De Airlodge is geschikt voor vier personen en beschikt over een mooi houten terras waar je lekker in het zonnetje kunt ontbijten. In het zwembad kun je lekker afkoelen, ook de kids kunnen in een apart kinderbad lekker zwemmen.

Bekijken
1
vakantie-bij-de-dolmatische-zee
camping-kroatie-gezin
camping-op-het-strand-kroatie

Welke glamping ook zeker in de top 10 glampings 2024 hoort is Glamping Bi Village. Deze grote familiecamping is gelegen in Kroatië. Op deze camping kun je overnachten in een luxe bungalow geschikt voor maximaal zes personen, een prachtige safaritent geschikt voor maximaal vijf personen of een stacaravan geschikt voor maximaal zes personen. Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en comfort. Op de luxe camping zijn drie zwembaden aanwezig en zijn er veel watersportfaciliteiten voor een sportief uitje.

Bekijken
2
glamping-casa-fontelheira-portugal8
glamping-portugal
glamping-casa-fontelheira-portugal6

Glamping Casa Fontelheira ligt op een top locatie in het noorden van Portugal. Met een groot verwarmd zwembad, wellness faciliteiten en vele sportieve activiteiten bleef jij een bijzondere overnachting in Portugal. Slaap in een luxe safaritent met een adembenemend uitzicht over de prachtige natuur. De safaritenten zijn voorzien van een eigen terras met lounge stoelen en een panoramisch uitzicht.

Bekijken
3
beringerzand-4,5-sterren-camping-in-limburg-5

Voor een bijzondere glamping hoef je niet ver te reizen! Deze prachtige glamping in Beringerzand, gelegen in Limburg, is een prachtige locatie voor een bijzondere overnachting. Overnacht in een bamboe lodge tent of een van de mooie tipitenten. De glamping tenten zijn knus & luxe ingericht. De Bamboe Lodge tent is geschikt voor maximaal zes personen en heeft een eigen terras met hangmat waar je heerlijk kunt relaxen in het zonnetje. Een luxe camping die zeker in de top 10 glampings 2024 hoort!

Bekijken
4

Op vakantie met kinderen op een glamping in Italië? De camping Bella Italia is een kindvriendelijke glamping aan het Gardameer met een fantastisch zwemparadijs. De kinderen kunnen zich urenlang vermaken in de zwembaden met glijbanen, speeltuinen en met het animatieteam. Op deze bijzondere glamping kun je overnachten in een cubesuite, dat is een compacte luxe hotelsuite geschikt voor twee volwassenen en één kind of een compleet ingerichte lodgetent geschikt voor maximaal zes personen. Super leuk voor een familievakantie in Italië!

Bekijken
5

Een glamping in Kroatië op camping Arena One 99 is een groot avontuur.  Overnachten in een glamping tent voelt net als echt kamperen, alleen dan met meer luxe.  Op deze camping is genoeg te beleven. Neem een duik in de  zee, volg een yoga les in het bos of relax in een jacuzzi onder de sterrenhemel. Een unieke overnachting op een glamping in Kroatië!

Bekijken
6
adriatische-kust-italie-camping-glamping
adriatische-kust-italie-glamping-camping
barricata-village-venetie

Dit vakantiepark met privéstrand én directe toeging vanaf de camping naar het 1-kilometer lange privéstrand is een perfecte plek voor een vakantie met of zonder kinderen. Op deze luxe glamping in Italië slaap je in een tent dat zeker niet af ziet van romantische luxe. Een echt luxe vakantie met de positieve kanten van een camping, en het unieke gevoel om midden in de natuur te zitten bezorgt jou een bijzondere vakantie in Italië.

Bekijken
7
Glamping-weekend12
Glamping-weekend11
Glamping-weekend10

Deze glamping in Italië, gelegen aan de baai van het Gardameer, is een perfecte glamping voor een vakantie met kinderen. Overnacht in een lodgesuite, geschikt voor twee volwassenen, met een houten terras waar je heerlijk kunt vertoeven. Naast de suite voor volwassenen staat een junior lodgetent speciaal voor de kids die gebruikt kan worden als slaap- en speeltent. Het beschikt over een stapelbed en een éénpersoonsbed. Op de camping is een adventurepark aanwezig waar kinderen lekker kunnen spelen. Naast dit leuke speelpark zijn er op de glamping zwembaden aanwezig voor lekkere afkoeling.

Bekijken
8

Op de pop-up glamping ‘Bij de buren’ in Twente slaap je in heerlijke glamping tenten waarbij je kunt genieten van het buitenleven. Overnacht in een van de bijzondere tenten zoals een Riverdome, Panorama lodge of een safaritent. Hier ervaar je het ultieme festival sfeertje in luxe!

Bekijken
9
camping-voor-gezinnen-italie
bohemian-style-camping-bijzonder
boomhut-slapen-in-een-airlodge

Een glamping gelegen midden in Toscane is bijzonder geschikt voor een unieke overnachting. Vanaf deze 700 meter hoog gelegen luxe camping heb je een adembenemend uitzicht over Toscane. Op deze glamping vind je luxe lodges en unieke accommodaties voor een   bijzondere overnachting. Geniet van de prachtige natuur van Toscane, plons in het zwembad en doe mee met het animatieteam.  Dit is de perfecte bestemming voor een vakantie met het hele gezin!

Bekijken
10

Staat je favoriete Glamping er nog niet tussen? Ga direct naar ons overzicht met alle luxe Glampings in Europa:

Glampings

Reacties op dit artikel

Instagram