Wat is een pop-up camping?

Veel mensen vragen zich af wat een pop-up camping is. En dat is natuurlijk niet voor niets. Links en rechts duiken er mega leuke pop-up campings op door heel Nederland. Allemaal met zo’n leuke festival sfeer, luxe tenten en iedere keer op een andere locatie. Maar waar komen deze nu opeens vandaan?

Waar komen pop-up glampings vandaan?

Door corona zijn er in 2020 een heleboel festivals afgelast. Hierdoor zaten veel organisaties met een boel kampeermateriaal die ze niet konden gebruiken. Maar hoewel het festival niet door kon gaan, mocht kamperen tot dusver nog wel. En daar hebben deze grote festivalorganisaties goed op ingespeeld. Alle luxe glamping tenten, die ze nu ongebruikt hadden liggen, zijn op verschillende plekken opgezet als pop-up glamping.

Wat houden pop-up campings in?

Hoewel er in 2020 al een groot scala aan leuke pop-up campings zijn opgezet, is dit doorgegroeid naar een mega leuke trend voor het jaar 2021! Want niet alleen kun je op deze leuke campings luxe overnachten, je ervaart alsnog dat heerlijk festival gevoel. Op deze pop-up glampings in Nederland vind je vaak ook leuke entertainment, sfeervolle decoratie en cosy kampvuur plekjes. En op een aantal vind je alsnog live muziek! Daarnaast weet je nooit waar de camping het volgende jaar tevoorschijn komt.

Ervaar het heerlijke festival gevoel

Op deze gave, reizende glampings kun je romantisch overnachten, met het hele gezin of lekker met de vrienden. Deze glampings zijn namelijk helemaal coronaproof! Ben jij een beetje muzikaal aangelegd? Neem dan gezellig je gitaar mee voor tijdens het kampvuur. Mocht er dan geen live muziek aanwezig zijn, kun je altijd zelf nog de muziek creëeren.

Zie jij jezelf al wel op zo’n leuke pop-up camping overnachten? Bekijk dan snel deze leuke pop-up glampings in Nederland!

Ben jij nog niet bekend met deze nieuwe kampeertrends en vraag jij je af wat een ‘glamping’ dan precies is? Lees hier dan alles over het luxe glamperen.

Happy camping!

Wat is een pop-up glamping?

Een pop-up camping is een camping, of glamping, die makkelijk verplaatsbaar is. Zo kan hetzelfde concept gemakkelijk op een andere locatie opgebouwd worden. Pop-up campings staan dan ook ieder jaar weer op een ander uniek plekje.

Waar vind ik een pop-up glamping?

Benieuwd naar pop-up campings? Neem dan eens een kijkje bij de boven vermelde blog 'pop-up glampings in Nederland'. Of vul op Supertrips 'pop up' in in de zoekbar en er zullen er gegarandeerd wat te voorschijn poppen.

Reacties op dit artikel

Instagram