Een natuurhuisje: het is de perfecte manier om te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Ben je toe aan ontspanning, rust, ruimte en privacy? Boek een vakantiehuis midden in de natuur! Dichtbij huis zijn er heel veel bijzondere natuurhuisjes te vinden. We hebben een lijstje gemaakt met de 10 mooiste natuurhuisjes in Nederland en net over de grens van België en Duitsland.

Forest-cabin-midden-op-de-veluwe
Forest-cabin-midden-op-de-veluwe

Forest Cabin

Deze moderne cabin midden op de Veluwe is het ideale vakantiehuis om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Door de grote, hoge ramen voel je je helemaal één met de natuur. Deze unieke glamping accommodatie is voorzien van allerlei luxe faciliteiten, dus je zult niets tekort komen!

Bekijken
1
Friesland-Weidumerhout-Kubus-1024x683
Hotel weidumerhout
Hotel weidumerhout

Cubes op het platteland

Ervaar rust, ruimte en comfort in de Kubuskamer in Friesland. Vanuit het bed heb je schitterend uitzicht op het platteland en zie je de meest mooie zonsop- en ondergangen. Onthaasten staat hier centraal. Wil je toch de gezelligheid opzoeken? Leeuwarden ligt op slechts 6 kilometer van je verblijf.

Bekijken
2
roadtrip-europa
natuurhuisje-brasschaat-belgie-8
natuurhuisje-brasschaat-belgie-5

Natuurhuisje nabij Antwerpen

Dit natuurhuisje bevindt zich volledig in de groene natuur van Antwerpen. Perfect voor een romantische getaway met z’n tweeën of een weekendje weg met het gezin. Het is van alle gemakken voorzien en voor extra ontspanning is er een finse sauna en koudwaterbad aanwezig bij de tiny house.

Bekijken
3
tipi-tent-midden-in-de-natuur
tipi-tent-midden-in-de-natuur
tipi-tent-midden-in-de-natuur

Bijzondere tipi tent

Heb je al eens in een tipi tent geslapen? Het is een unieke belevenis! Deze tipi tent is omringt door bomen, weg van de massa. De tent is geschikt voor vier personen en comfortabel ingericht. Het sanitair vind je bij de Saloon, waar je ook gezellig een drankje kunt doen.

Bekijken
4
spiegellodge wilsumer berge
Spiegellodge-wilsumer-berge
Spiegellodge-wilsumer-berge

Unieke spiegellodge

Beleef een bijzondere overnachting in de natuur bij vakantiepark Wilsumer Berge! Het vakantiepark ligt net over de Duitse grens en beschikt over alles wat je maar kunt wensen voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie. Vanuit de ÖÖD Suite heb je fantastisch uitzicht over de velden. De luxe suite beschikt over een keuken, een eethoek, een tweepersoonsbed en een badkamer.

Bekijken
5
innovatief-luxe-vakantiehuisje
high-tech-high-end-overnachting-natuur
high-end-overnachting-nederland

Luxe innovatief vakantiehuisje

Wil je genieten van een luxe vakantie in de natuur? Dan is deze Outdoor Suite perfect! Je verblijft in de ongerepte natuur van de Veluwe en in het stijlvolle huisje komen design, details en technologie samen. Met de Smart Technology bestuur je onder andere de gordijnen en verlichting en kun je via de app een vers ontbijtje en zelfs een hottub bestellen! Comfortabeler wordt het niet …

Bekijken
6
slow-cabins-in-de-natuur
slow-cabins-in-de-natuur
slow-cabins-in-de-natuur

Slow cabins in België

Op een verborgen plek in de natuur vind je deze unieke Slow Cabin. Het is een duurzaam vakantiehuis die volledig zelfvoorzienend is op het gebied van water en elektriciteit. Zo leef je bewuster en met meer respect voor de natuur. Hier lijkt de tijd even stil te staan…

Bekijken
7
boomhut-overnachting-in-drenthe
boomhut-overnachting-in-drenthe
boomhut-overnachting-in-drenthe

Boomhut in Drenthe

Beleef een unieke gezinsvakantie in de natuur in deze fantastische boomhut in Drenthe. De boomhut ligt aan de rand van een landgoed met minicamping, waar volop vermaak is voor de kinderen. De zespersoons boomhut beschikt over twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken met vaatwasser en een douche met toilet.

Bekijken
8
tiny-house-met-hottub-aan-het-water
tiny-house-met-hottub-aan-het-water
tiny-house-met-hottub-aan-het-water

Tube aan het water

Ben je op zoek naar een bijzondere romantische overnachting? Geniet samen in deze unieke tiny house aan het water. De Tube staat op een eilandje, waardoor je in alle stilte echt even samen kunt zijn. Naast je verblijf staat je eigen privé hottub. Ontspannen maar!

Bekijken
9
classic-nutchel
nutchel-natuurhuisje-in-de-ardennen-7
Sweet-met-hottub-nutchel

Cabins in de Belgische Ardennen

Ga back to nature in een unieke Cosy cabin bij Nutchel forest camp. Geniet van de rust en stilte van het bos. De cabins hebben grote stalen ramen waardoor de natuur helemaal naar binnen wordt gezogen. Er is geen wifi aanwezig in de cabins, zodat je je meer kan focussen op het gezellig samenzijn.

Bekijken
10

Naast deze 10 mooie natuurhuisjes zijn er nog véél meer mogelijkheden voor een ontspannen vakantie in de natuur. Heb je de pagina met ons volledige aanbod natuurhuisjes al bekeken? Wij zijn benieuwd in welk natuurhuisje jij binnenkort gaat ontspannen en onthaasten!

Wat is een natuurhuisje?

Een natuurhuisje is een vakantiehuisje dat gelegen is in een natuurrijke omgeving, bijvoorbeeld in het bos, aan de kust of op het platteland. Het idee achter een natuurhuisje is dat je even helemaal tot rust kunt komen in een mooie en rustige omgeving. Je laat het drukke stadsleven achter je en keert na een vakantie in de natuur volledig opgeladen weer naar huis.

Reacties op dit artikel

Instagram