Home / Aanbiedingen / Pasen

Aanbiedingen weekendje weg met Pasen

Aanbiedingen voor een weekendje weg met Pasen. Wij hebben de aanbiedingen om er even lekker tussen uit te gaan tijdens het Paasweekend voor je verzameld.

aanbiedingen-paasweekend-pasen

Aanbiedingen Pasen

Wil je er voordelig tussenuit tijdens de Paasvakantie en zoek je naar aanbiedingen voor Pasen? Hoe leuk is het om het Paasweekend gezellig met de kinderen door te brengen op een leuk vakantiepark, een camping of glamping! Je kunt tijdens Pasen natuurlijk ook een vakantiehuisje huren in Nederland of het buitenland. Gewoon, om even weg te zijn, om te ontspannen en met de familie wat quality time doorbrengen. Misschien wil je wel een weekend weg met Pasen met je partner. Samen een stedentripje doen in binnen- of buitenland. Op Supertrips hebben wij tal van leuke Paasaanbiedingen verzameld zodat je er lekker even tussenuit kunt.

Pasen valt elk jaar in het mooie voorjaar. Dit is dan ook het ideale moment om er eens op uit trekken. Ontdek de ontluikende natuur in Nederland door een vakantiehuisje met Pasen te huren op bijvoorbeeld de Veluwe, inclusief lekker lange wandelingen en mooie fietstochten. Of breng je Paasweekend door op Texel en ga er lammetjes knuffelen – dat is écht voorjaar! Je kunt ook overnachten aan de Hollandse of Zeeuwse kust om daar lekker uit te waaien. Er zijn ook tal van hotelaanbiedingen met Pasen te vinden in een verscheidenheid aan leuke steden. Bezoek een nieuwe stad, snuif cultuur en geniet van het lentezonnetje op een gezellig terrasje. Liever even naar het buitenland? Waarom niet. Maak een leuke citytrip met Pasen en ontdek een leuke stad in een ander land.

Bijzonder overnachten met Pasen

Als je bijzonder wilt overnachten met Pasen op een unieke plek of in een unieke accommodatie, dan vind je op Supertrips vast en zeker wat je zoekt. Wij hebben de meest bijzondere plekken in Nederland en Europa (en soms nog verder weg) voor je verzameld; van back-to-basic Tiny Houses in de natuur tot luxe villa’s op een schitterend landgoed, en van een boomhut in het bos van Costa Rica tot een glazen iglo in Finland. Voor een origineel en bijzonder paasweekend ben jij bij ons aan het juiste adres. Wacht overigens niet te lang met boeken, de Paasdagen zijn favoriete dagen om eropuit te gaan! Sla snel je slag voordat een ander jouw bijzondere overnachting heeft ingepikt.

Last minutes Pasen

Heb je het bewust uitgesteld tot het laatste moment of heeft het je nogal overvallen? Ineens staat Pasen weer voor de deur! Gelukkig zijn er nog tal van last minutes voor Pasen waar je gebruik van kunt maken, vaak ook nog inclusief korting. Overnacht in een bijzonder designhotel met spa en wellness, huur een bungalow of vakantiehuisje (met tuin om paaseieren in te verstoppen), of neem een paar extra vrije dagen op en maak van het lange Paasweekend een lekkere vakantie in het buitenland. Op Supertrips vind je gemakkelijk en snel de leukste last-minutes voor Pasen.