Yurts Portugal

 

Lekker op vakantie naar Portugal? Maar toch iets bijzonders maken van de vakantie? Verblijf dan tijdens je vakantie in een yurt in Portugal!

 

Alle yurts in Portugal uit ons aanbod hebben iets bijzonders en staan op een mooie plek. Verblijf bijvoorbeeld in een yurt tussen de druivenranken in de Douro Vallei, dat betekent dat je verblijft in een gebied dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Maar het is ook mogelijk om dichterbij de Portugese kust te verblijven en ’s middags te gaan zwemmen en lekkere sardientjes te eten in een strandtentje. Om vervolgens terug te keren naar de yurt, waar je kan genieten van een Portugese port op je eigen terras. Hier zal je helemaal tot rust komen.

 

Je hoeft niet bang te zijn dat verblijven in een yurt in Portugal te koud of te warm kan zijn. Want de Nomadentent is goed geïsoleerd en zorgt ervoor dat het binnen in de yurt koel blijft in de zomer en het warm blijft voor een eventuele frisse nacht. Een verblijf in een yurt kan met ieder gezelschap, samen met je vriend(in), het gehele gezin of gezellig met wat vrienden. Aan jou de keus!