Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Unieke Windmolen

België - Oombergen

€ 618
Prijs per kamer per week
Belvilla
Deze accommodatie is direct boekbaar Naar de website
Algemeen
Ligging
Voorwaarden
Deze oude molen is een unieke plek om even helemaal tot rust te komen. Te midden van de Vlaamse Ardennen staat deze van oorsprong graanwindmolen genaamd ‘De Nieuwpoortmolen’. De in vervalling geraakte molen is prachtig gerestaureerd, doch zonder wieken, en doet nu dienst als vakantiewoning met een ongekende privacy. Zo kan je vanuit de serre, of vanaf het buitenterras, genieten van het uitzicht over het mooie landschap en de omringende natuur. De zonsondergangen zijn werkelijk spectaculair.

Behalve genieten van de natuur en de rust is er in de omgeving van Oombergen genoeg te doen. Cultuurliefhebbers kunnen het Romeins museum in Velzeke bezoeken, of de abdijruïne in Ename. Brussel, Brugge en Gent liggen op slechts korte afstand en zijn ideale bestemmingen voor een dagje uit. En er zijn talloze fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Er is ook veel informatie over uitstapjes en activiteiten in de woning aanwezig.

De molen biedt plek aan 5 personen, en heeft een ruime keuken voorzien van alle gemakken. De badkamer en toilet bevinden zich beneden, dus houd rekening met het op- en aflopen van trappen.

Naar de website

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

1 Vakantiehuis voor 5 personen

Heerlijk weids uitkijkend vakantiehuis in een gerenoveerde wind molen. Het vakantiehuis heeft een kookgelegenheid en een eigen badkamer en slaapplaatsen voor 5 personen.

Vakantiehuis voor 5 personen
€ 618