Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Womime Wakan tipi's

Nederland - Bant

€ 150
Prijs per kamer per weekend
Helaas is deze kamer niet beschikbaar op deze data.
Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan - Hoe werkt het?
Algemeen
Faciliteiten
Activiteiten
Ligging
Voorwaarden
Extra info
De tipi was het huis van de prairie-indianen, en bestond uit 1 ruimte, waar in gegeten, geslapen en geleefd werd, met als centrale punt HET VUUR.

Al 10 jaar lang verhuurt Womime Wakan op camping De Veenkuil met groot enthousiasme 3 ingerichte tipi's aan de Kuinderplas, waar zij hun gasten een onvergetelijke, natuurlijke en prettige vakantie bieden.

De tipi's zijn ingericht met een grondzeil, dierenhuiden, 2 back-rests, 6 eenpersoonsmatrassen en enkele dekens, een kist met keukeninventaris, een 1 pits-gasstelletje, een olielamp, jerrycan, afwasteil, emmer, stoffer en blik.

In het midden van de tipi is een vuurkuil omringd met maaskeien en voorzien van een rooster waar u eventueel ook op kunt koken. Voldoende droog brandhout is aanwezig. Handdoeken, slaapzakken en hoofdkussens dient u zelf mee te nemen.

Op de grens van Friesland/Flevoland/Overijssel vindt u het Kuinderbos, met als hart de Kuinderplas. Aan deze plas ligt het natuurkampeerterrein "De Veenkuil" met een apart veldje voor  de 3 tipi's. Ten westen van het bos op zo'n 8km ligt het oude vissersdorpje Lemmer met het grote IJsselmeerstrand.

Ten noorden van het bos beland je meteen in het oude Friese landschap met z'n dijkjes en boerderijen, en het Scheenegebied. Ten oosten ligt op een goede 7km het kano-paradijs "De Weerribben", een oud veenwingebied met z'n prachtige moerasbossen.

Ten zuiden pal aan de polder de weidse uitzichten over de tulpenvelden, en eindeloze luchten, met op zo'n 8km afstand Emmeloord.

Richard en Karina Niesink maken, verhuren en verkopen al sinds 1994 tipi's. Grote en kleine, van 4,5m tot 9m hoog. Sinds 14 jaar verhuren  zij deze ingerichte tipi's in het Kuinderbos. En nu zo'n jaar of 9 ook 2 eigen ontworpen en geproduceerde sprookjesachtige partytenten. Meer informatie kan je vinden op de website van Womime Wakan.

De aanbetaling wordt automatisch borg.

Faciliteiten

 • Jeu de boulesbaan
 • Kampvuurplaats
 • Nette sanitaire voorzieningen
 • Speeltuin
 • Tafeltennistafel

Activiteiten

 • Attractiepark
 • Kanoën
 • Pittoresque dorpen
 • Strand
 • Vissen
 • Wandelroutes
 • Zeilen

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

Extra info

Huisdieren
Toegestaan
Invaliden
Geen extra voorzieningen voor invaliden
Inchecken
14:00 uur
Uitchecken
12:00 uur
Borg
€ 50
Schoonmaakkosten
Inclusief
Bedlinnen
Zelf meenemen
Kinderbed
Niet beschikbaar
Ontbijt
Niet beschikbaar
Toeristenbelasting
Inclusief

1 Tipi

De tipi's zijn ingericht met een grondzeil, dierenhuiden, 2 back-rests, 6 eenpersoonsmatrassen en enkele dekens, een kist met keukeninventaris, een 1 pits-gasstelletje, een olielamp, jerrycan, afwasteil, emmer, stoffer en blik.

Tipi
€ 150
Ontmoet Karina
Jouw host bij Womime Wakan tipi's
Klok
Reactietijd
Binnen 2 dagen
Neem contact op
Naar de website
0655824883