Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Glazen iglo

Finland - Saariselka

€ 204
Prijs per persoon per nacht
Kakslauttanen iglo's
Deze accommodatie is direct boekbaar Naar de website
Algemeen
Ligging
Voorwaarden
In het hoge noorden van Lapland ligt midden in de bossen de bijzondere accommodatie Kakslauttanen, bekend van de spectaculaire glazen iglo's, sneeuwiglo's en de ijskapel. De omgeving is geweldig voor langlaufers en nergens anders in Fins Lapland zijn er zulke prachtige sneeuwscootersafari's te maken.

Vanuit deze glazen iglo's kan je de prachtige sterrenhemel van Lapland zien en natuurlijk ook het wereldberoemde Noorderlicht (augustus t/m april). De iglo's zijn gebouwd met speciaal thermoglas, daarom is de iglo van binnen op normale kamertemperatuur. Dit speciale materiaal zorgt er ook voor dat het glas niet bevriest zodat je optimaal kunt genieten van het prachtige uitzicht, zelfs als de temperatuur buiten zakt naar -30 C.

In de iglo staan luxe bedden en er is zelfs een toilet aanwezig. Douches vind je in het nabij gelegen saunacomplex waar je in de ochtend gebruik kan maken van de sauna. In de buurt kan je ook een duik nemen in ijswater!

Kakslauttanen ligt op ongeveer 40 km afstand van de luchthaven van Ivalo. Het dorp ligt aan de rand van het Urho Kekkonen Nationaal Park. Hier worden zowel de prachtige natuur als de cultuurgrond van de Sami met hun rendierkuddes beschermd.

Naar de website

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

1 Glazen Iglo

Elke iglo is gemaakt van thermisch glas, zodat het warm en behaaglijk blijft binnen in de iglo. Alle iglo's hebben luxe bedden en een eigen toilet. Een douche kan genomen worden in een apart bijgebouw. Geschikt voor 2-4 personen.

Glazen Iglo
€ 204