Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips
Foto's
Wist je dat?
Informatie
Pipowagens Frankrijk
Sommige pipowagens zijn versierd met bijzonder houtsnijwerk. Dit werd gedaan om de rijkdom van de bezitter te laten zien, maar ook om de wagen lichter te maken, zodat het makkelijk voortgetrokken kon worden door de paarden.

Pipowagens Frankrijk

Frankrijk staat bekend om zijn glooiende landschappen en authenticiteit. Hoe mooi zou het zijn om temidden van een vallei in een knusse roulotte, oftewel pipowagen, te verblijven en continue jezelf te verbazen over de rust, natuur en de vriendelijkheid dat Frankrijk uitstraalt.

De pipowagens in Frankrijk zijn allemaal uniek van stuk. Maak er een ludieke ervaring van door in een bonte pipowagen met bedstee te slapen, samen met het gehele gezin. Of kies ervoor om romantisch te verblijven in een gerestaureerde Roemeense pipowagen, waar je 's avonds met je geliefde kan genieten van het weidse uitzicht, de heldere sterrenhemel en de privacy. 

Pipowagen MorvanVakanties

Pipowagen MorvanVakanties

Lormes - Bourgogne

Het overnachten in een pipowagen is een ludieke ervaring bij MorvanVakanties. De speciale ambiance van kamperen met een vleugje comfort,...

€ 120
Abbaye du Palais roulottes

Abbaye du Palais roulottes

Bourganeuf - Limousin

Roulotte huren in Frankrijk? l'Abbaye du Palais is een voormalige Cisterciënzer abdij uit de 12e eeuw, gelegen in het groene...

€ 625
tot
€ 950
1 - 2 van 2 accommodaties