Bijzondere overnachtingen Rotterdam

Rotterdam is een stad die in de Tweede Wereldoorlog voor een groot deel plat gebombardeerd werd. Veel van de historische binnenstad is toen weggevaagd en beschadigde gebouwen werden toen gesloopt. Rotterdam liet zich niet kisten, en heeft zich daarna ontwikkeld tot een innoverende en inspirerende stad.

Rotterdam staat bekend om de grote haven, op dit moment de grootste haven van Europa. Om dit industriële gebied te bezichtigen is het een aanrader om mee te gaan met de Spido, waarbij je ook meteen onder een eye-catcher doorvaart, namelijk de Erasmusbrug, ook wel ‘de Zwaan’ genoemd. Ook staat Rotterdam bekend om zijn architectuur en het steeds veranderende Skyline. Denk aan de bijzondere Kubuswoningen, het nieuwe gebouw De Rotterdam en de eerste overdekte voedselmarkt van Nederland.

Maar dat is niet alles; shoppen, feesten, musea bezoeken, cultuur snuiven. Alles is mogelijk in een kosmopolitische stad als Rotterdam!

Origineel overnachten

Als je in het verrassende Rotterdam wilt verblijven, kies dan voor een bijzondere overnachting. Een authentiek hotel, een comfortabele woonboot of hoog in de lucht in de Euromast. Origineel overnachten is nog nooit zo leuk geweest!