Vakantie Waddeneilanden

Lekker uitwaaien op een Waddeneiland. Tijdens een waddenvakantie waan je je in het buitenland, ben je omringt door prachtige natuur en ervaar je een oase van rust. Ga jij binnenkort op vakantie naar een Waddeneiland?

Waddeneilanden Nederland

De Nederlandse Waddeneilanden liggen in de Noordzee, in het noorden van Nederland. De eilandengroep bestaat uit Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Elk eiland heeft zijn eigen kenmerken en charmes. Welk eiland je ook kiest, je beleeft gegarandeerd een fijne strandvakantie aan de Noordzee.

Op Supertrips.nl hebben we de leukste plekjes voor een onvergetelijke vakantie op de Waddeneilanden. Dichtbij huis, maar toch het gevoel alsof je ver weg van je dagelijkse gang van zaken bent. Ga je voor een avontuurlijke vakantie op een camping of heb je toch liever wat meer luxe in een hotel? Er is voor ieder wat wils.

Kamperen op een Waddeneiland

Een camping op de Waddeneilanden; die zijn er genoeg! Zo kun je bijvoorbeeld een bijzondere boerderijvakantie op Terschelling beleven. Je mag meehelpen met de boer, de camping ligt dichtbij het strand en je verblijft in een luxe tent. De perfecte locatie voor een glamping vakantie.

Kindvriendelijk vakantiepark Waddeneilanden

De Wadden zijn de ideale bestemming voor een gezinsvakantie in Nederland. Op de vakantieparken is genoeg te beleven voor jong & oud. Er is bijvoorbeeld een zwembad op het park aanwezig of een grote speeltuin voor urenlang speelplezier. Zoek je een bijzonder vakantiehuis op de Waddeneilanden? Op Texel vind je speciale kinderbungalows voor een vakantie met kinderen of ga overnachten in een Yurt. De vakantieparken staan vaak dichtbij de kust, dus je hoeft nooit ver te lopen voor een dagje strand. Wel zo handig met kleine kinderen!

Slapen in een luxe hotel

Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is een weekendje naar het waddengebied een goed idee. Ga er even samen tussenuit en beleef een romantische overnachting in een luxe hotel op de Waddeneilanden. Zo is er een luxe boutique hotel op Texel met wellnessfaciliteiten of verblijf in een uniek hotel op Terschelling.