Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Klantenservice & contactgegevens

Op dit moment is er een bedrijf telefonisch actief die onder de naam "Super-Trip" mensen benaderd voor telefonische verkoop en/of het doen van een voorstel. Zij zijn onderdeel van Holiday Mediations in Dordrecht. Dit bedrijf is te bereiken op 085- 732 56 16. Wij hebben niks met dit bedrijf vandoen en zijn ook de juridische mogelijkheden aan het uitzoeken om dit te stoppen. Wij benaderen nooit klanten- of bezoekers telefonisch en vinden het zeer vervelend dat deze verwarring ontstaat bij onze bezoekers. 


Heb je een algemene vraag? Bekijk onze pagina met meest gestelde vragen. Als je antwoord hier niet tussen staat of als je vragen hebt omtrent je reservering, de werking van Supertrips of de betalingsafhandeling dan kan je uiteraard ook contact met ons opnemen per e-mail via: helpdesk@supertrips.com

E-mails proberen wij altijd binnen 24 uur te beantwoorden (in praktijk zal dit in de meeste gevallen veel sneller zijn). 

Vragen voor de host van een accommodatie kan je stellen via de contact button op de accommodatiepagina (onder de foto van de host).

Supertrips h.o.d.n. Unusual Stays en is te vinden bij de KVK onder nummer: 59788593 en heeft BTW nummer: NL853644718B01