Glampings Ardennen

Het ligt op een steenworp afstand van Nederland maar je hebt wel het gevoel dat je écht even weg bent: de Ardennen. Een gebied in België (Wallonië) dat bekendstaat om de beboste heuvels, prachtige landschappen en de kleine, gezellige dorpjes. Glamperen in de Ardennen is dan ook mateloos populair. Luxe kamperen in de Ardennen is heel geschikt voor mensen die van een actieve vakantie houden of gewoon graag middenin de natuur wakker willen worden. Of je nu een lang weekend, een midweek of je hele zomervakantie in de Ardennen gaat doorbrengen, je keert sowieso uitgerust en vol energie weer huiswaarts.

Luxe kamperen in de Ardennen

Glamperen in de Ardennen is een belevenis op zich. Je verblijft middenin de natuur en gaat echt weer even terug naar de basis. Maar kom jij na een actieve dag vol kanovaren, abseilen, fietsen, wandelen of klimmen weer terug op de glamping? Dan ligt daar een dosis comfort op je te wachten waar je u tegen zegt. Glampings staan bekend om hun fijne en ontspannen manier van kamperen. Een eigen douche, toilet en comfortabele slaapplek zorgen ervoor dat je de gemakken van thuis ondervindt, terwijl je toch lekker op vakantie bent. Of je nu een safaritent gaat huren in de Belgische Ardennen of het overnachten in een tiny-house eens wilt ervaren, dit groene stukje in het land van onze zuiderburen barst van de mooie glampings. Ook voor gezinnen zijn er volop kindercampings aanwezig waar de kleintjes op en top vermaakt worden.

Glampings in de natuur

Verblijf jij op een luxe camping in de Ardennen, dan staat je een vakantie vol activiteiten, maar ook rust en ruimte te wachten. Naast de vele fiets- en wandelroutes en de toegang tot allerlei sportieve uitdagingen, biedt dit mooie gebied ook genoeg bezienswaardigheden. Eeuwenoude kastelen, de watervallen van Coo, verschillende stuwdammen en -meren en pittoreske dorpjes waar je ’s avonds heerlijk kunt eten, de Belgische Ardennen is een genot om te verblijven. Proef van lekkernijen als een echt Belgisch biertje, de heerlijke friet en de onweerstaanbare chocolade. Luxe kamperen in de Ardennen is zo slecht nog niet. Ervaar het zelf en bekijk nu het aanbod op onze website.