Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips
Foto's
Wist je dat?
Informatie
Kaart
Weer
Engeland
Wist je dat de naam "Big Ben" niet slaat op de wereldberoemde klok in Londen, maar op de 13 ton wegende bel die in de klok hangt?

Bijzondere vakantie Engeland

Wanneer mensen Engeland zeggen, bedoelen ze eigenlijk veel meer dan alleen Engeland. Want op dat eiland aan de andere kant van de Noordzee bevinden zich ook Wales, Schotland en Noord-Ierland die stuk voor stuk de moeite waard zijn.

Wandelen in de bergen kun je in het noorden van Wales, of combineer genieten van de natuur met een whiskeyproeverij in de highlands van Schotland. Stedenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het industriële Noorden, waar grote en stoere steden als Manchester, Liverpool en Newcastle zowel winkels als cultuur in overvloed hebben.

Uitwaaien kan aan iedere kust waar Groot-Britannië rijk aan is, maar in het Zuiden is het extra goed vertoeven, vanwege de schone kustlijnen én het aangename klimaat.

De hoofdstad Londen is al een wereld op zichzelf: iedere wijk ademt z'n eigen sfeer en cultuur. Laat je verrassen door dit veelzijdige eiland en ontdek wat Great Britain zo groot maakt. 

source: wunderground

Engeland

The Little Hide

The Little Hide

Wigginton

The Little Hide is een luxe camping en is alleen bestemd voor volwassenen. Op de camping staan verschillende Pods. In...

€ 57
1 - 1 van 1 accommodaties