Duiken in Nederland

Nederland is niet het eerste land waaraan je denkt als je wilt gaan duiken. Toch is duiken in Nederland zeker de moeite waard. En een voordeel: het is allemaal lekker dichtbij! In Nederland kun je zowel in zout als zoet water duiken. Elk plekje heeft weer zijn eigen bijzonderheden, zo blijft het plekje lekker uniek.

Mooiste duikplekken in Nederland

Waar kun je nou het mooist duiken in Nederland? In Nederland zijn veel mooie duikplekken te vinden. Aan de kust zijn natuurlijk de mooiste plekjes. In Zeeland kun je prachtig duiken. Zeeland is de populairste locatie in Nederland om te duiken omdat het water hier erg helder is. Hier vind je zelfs scheepswrakken! Ook in de Vinkeveense plassen kun je mooi duiken en zie je de mooiste dingen. Vind op Supertrips de mooiste duikspots in Nederland! De Reeuwijkse plassen zijn erg geliefd onder de watersportliefhebbers. Hier kun je duiklessen nemen en de onderwaterwereld van Reeuwijk. Ook in de Zoetwatermeerplassen in Utrecht en Noord-Holland kun je mooi duiken. Je vindt hier diverse wrakken op de boden en een groot aantal vissen!

De beste duikspots in Nederland

In Nederland vind je veel leuke plekken om te duiken. Zeeland is zo bijvoorbeeld een van de beste duikspots in Nederland. Ook in Noord-Holland vind je goede duikspots om heerlijk te duiken. Maar ook op plekken ver van de zee zijn mooie duikspots te vinden. Neem zo bijvoorbeeld De Beldert in Gelderland. Deze duikspot is zo bijzonder omdat hier de cockpit van boeiing 707 is afgezonken.

Duikvakantie Nederland

Een duikvakantie in Nederland is natuurlijk helemaal top. Heerlijk een paar daagjes duiken in vakantiesferen. Supertrips heeft een overzicht waar jij de leukste duikvakanties in Nederland kunt vinden. Een aanrader is zo bijvoorbeeld CenterParcs Port Zeelande. Hier kun je en genieten van het mooie strand, en daarbij ook duiken in de Nederlandse zee! Perfecte combinatie.