Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Boat Hotel

Nederland - Rotterdam

€ 159tot€ 199
Prijs per kamer per nacht
Helaas is deze kamer niet beschikbaar op deze data.
Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan - Hoe werkt het?
Algemeen
Faciliteiten
Activiteiten
Ligging
Voorwaarden
Extra info
Uniek: slapen op een historisch schip in hartje centrum Rotterdam! Dit schip heeft twee appartementen van 4 en 8 personen en is ook in één geheel te huur voor grote groepen tot 12 personen. De intimiteit van een appartement met de luxe van een hotel!

Boat-Hotel Rotterdam levert 'hotel-kwaliteit' met de intimiteit van je eigen appartement: met je groep je eigen ruimte, je eigen stek, heerlijk onder elkaar!

Het schip is opgedeeld in twee appartementen van respectievelijk 4 en 8 personen. Deze appartementen zijn middels een interne gang met elkaar verbonden. Het schip is dan ook uitermate geschikt als appartement voor grotere groepen (maximaal 12 personen).

Het eerste appartement (4 personen) bevindt zich in de voormalige schipperswoning. Hier tref je de scheepse sfeer van vroeger aan met een modern tintje. Dit appartement heeft twee slaapkamers met ieder een 2-persoonsbed, een badkamer met douche en toilet en een goede en ruime open keuken en woonkamer.

Het tweede appartement (8 personen) bevindt zich in het voormalig vrachtruim en mag vanwege zijn hoge plafonds als "loft" aangemerkt worden. Dit appartement heeft 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Tevens is er nog een 2- persoonsbedbank aanwezig in de woonkamer. Voorin het schip is een ruime badkamer met twee douches en twee aparte toiletten op de gang. De zeer royale U-vormige keuken en woonkamer zijn een genot om in te vertoeven met uw groep!

Het unieke 'Boat-Hotel Rotterdam' bevindt zich in hartje centrum van Rotterdam, midden in de historische haven; de Wijnhaven. Zo zijn vrijwel alle bezienswaardigheden die de stad biedt op loopafstand. Ondanks de centrale ligging is de omgeving toch een oase van rust. Het openbaar vervoer (metro, trein en busstation Blaak) bevindt zich op slechts 2 minuten lopen van het schip.

Boat-Hotel Rotterdam is gesitueerd op een historisch vrachtschip dat sinds 1917 veel noeste arbeid verricht heeft. In de winter van 2012 hebben de nieuwe eigenaren, die enorme liefhebbers zijn van klassieke schepen, dit schip geheel verbouwd en omgetoverd tot een zeer verrassend, modern en ruim appartement / slaapschip.

Het is ook mogelijk om het gehele schip voor €434,- per nacht af te huren.

Minimum van 2 aaneengesloten nachten is vereist bij elke overnachting.

Faciliteiten

  • Parkeergelegenheid (betaald)

Activiteiten

  • Attractiepark
  • Dierentuin
  • Museum

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

Extra info

Huisdieren
Toegestaan
Invaliden
Niet geschikt voor invaliden
Schoonmaakkosten
Inclusief
Bedlinnen
Inclusief
Kinderbed
Niet beschikbaar
Ontbijt
Niet inclusief (€ - prijs p.p.p.n.)
Toeristenbelasting
Inclusief

1 Appartement (4/6 personen)

Het eerste appartement bestaat uit drie gedeeltes: achterin bevinden zich twee kamers met een 2-persoons bed. Direct naast de kamers is de badkamer met toilet en douche. Via een trap komt men in de stuurhut. De woonkamer heeft een 6 -persoons eettafel, internet en een flat-screen televisie. Via de woonkamer komt men op het ‘terras-dek’ waar het heerlijk toeven is in de zon.

Appartement (4/6 personen)
€ 159 tot€ 199

2 Appartement (6/8 personen)

Voorin bevindt zich de doucheruimte met daarin twee douches. De woonkamer is een zeer ruime en ‘loft-achtige’ woonkamer. Hier bevindt zich een royale bank die tevens als bedbank kan dienen. Daarnaast is er een zitgedeelte met twee comfortabele feauteuils en een tafel. Achter de woonkamer bevinden zich drie slaapkamers: twee slaapkamers met twee 1-persoons bedden en één met een 2-persoons bedstee.

Appartement (6/8 personen)
€ 275
Ontmoet Casper Wulfers
Jouw host bij Boat Hotel
Neem contact op
Naar de website