Zit jij ook wel eens met het probleem dat je telefoon leeg is op vakantie? Wij hebben de oplossing! Nooit meer een lege telefoon op de momenten dat het natuurlijk echt niet uit komt met de Mobisun Powerbanks. De Mobisun Powerbanks zijn onze absolutie favoriet, aangezien ze erg lang meegaan, ze je telefoon of camera meermaals goed kunnen opladen en sommigen zelfs waterdicht zijn. Hoe ideaal is dat!

Mobisun Powerbanks

De Mobisun powerbanks zijn de oplossing voor een telefoon die altijd op de verkeerde momenten leeg is (en ja, dat problemen hebben wij ook). Deze lichtgewichte en compacte powerbanks zorgen ervoor dat jij elke situatie tijdens jouw bijzondere vakantie altijd vast kunt leggen.

De Mobisun powerbanks zijn voorzien van duurzame materialen en sommigen zichzelf (extra) op met high tech zonne-energie. Of je nou gaat backpacken, een lange dag op het strand door wilt brengen of de hele dag de leukste films wilt kijken aan het Zwembad; de powerbank helpt je telefoon moeiteloos door de dag heen!

Voor iedere vakantie een Powerbank

Voor elke situatie tijdens je bijzondere vakantie is een powerbank beschikbaar. Hieronder hebben wij onze favorieten op een rij gezet. De top-3 powerbanks van Mobisun zijn:

De 10.000 mAh waterdichte quick charge 3.0 powerbank (1) is ideaal voor strandvakanties en voor aan het Zwembad. Wees niet bang dat hij in het water kan vallen, deze ideale Mobisun powerbank kan hier tegen!

Deze compacte en lichtgewichte Quick Charge 3.0 powerbank (2) met Smart Technology voor autodetectie is ideaal om even snel in je tast te stoppen. De dune powerbank neemt weinig ruimte in beslag. De powerbank heeft een hoge laadsnelheid en een zaklamp functie.

Laad je telefoon 4 keer sneller op met de Qualcomm® Quick Charge 3.0 (3) powerbank. De compacte powerbank past precies in de palm van je hand en is 20% lichter dan de normale 20.000 mAh powerbanks.

 

Vind direct jouw favoriet en laat ons hieronder weten wat je ervan vindt!

Reacties op dit artikel

Instagram