De temperatuur daalt, de verwarming gaat aan en de dikke truien komen weer tevoorschijn. Dat klinkt misschien niet als het ideale moment om te gaan kamperen. Toch heeft het iets bijzonders en om te verblijven in een glamping accommodatie in de winter. Geniet bijvoorbeeld van een luxe winterglamping in een huisje met wellness. Beleef een romantische vakantie in een van deze luxe accommodaties!

winterglamping
winterglamping

Wellness River Lodge - Mölke

Samen genieten van een ultieme relaxvakantie? Dat kan in deze knusse River Lodge met wellness. Terwijl het buiten koud is, stap jij in een heerlijk warme sauna! Het huisje staat op vakantiepark Mölke, waar je je dagenlang kunt vermaken met alle faciliteiten die er op het park te vinden zijn.

Bekijken
1
winterglamping

Wellness glamping op de Veluwe

Bij recreatielandgoed De IJsvogel kom je niets tekort tijdens deze winterglamping op de Veluwe. De luxe lodge waarin je verblijft beschikt over onder andere een opgiet sauna en sunshower. Genieten geblazen!

Bekijken
2
winterglamping
winterglamping

Winterglamping in een innovatief vakantiehuisje

Tijdens een overnachting in deze stoere cube ben je omringt door de ongerepte natuur. Het vakantiehuisje beschikt over allerlei handige gadgets, heeft een regendouche met panoramadak en een terras met houtkachel. Zo kom jij de koude dagen wel door.

Bekijken
3
winterglamping
winterglamping

Glamping in luxe Eco-Lodges

Geniet van een oase van rust tijdens je overnachting midden op de Utrechtse Heuvelrug. Duurzaamheid staat centraal op Boutique Parc Soof. De Eco-Lodges zijn van alle gemakken voorzien. Wil je nog iets meer luxe? Boek dan de Eco-Lodge Wellness voor nog meer ontspanning.

Bekijken
4
winterglamping
winterglamping

The Unbound nabij Amsterdam

Best of both worlds: omringt door de natuur, maar toch binnen no time in het centrum van Amsterdam. Ieder huisje heeft zijn eigen unieke kenmerk, zoals een privé hottub of outdoor pizza oven. Het park beschikt ook over een yoga en meditatie plaats, sauna en spa. Na deze vakantie kom je weer helemaal zen thuis.

Bekijken
5
winterglamping
winterglamping

Tiny Houses Oesterdam

Beleef een knusse winterglamping aan het water. Met veel geluk kan je misschien zelfs wel schaatsen tijdens deze overnachting in een luxe Tiny House. Door de grote raampartijen heb je vanuit je verblijf prachtig uitzicht. Het vakantiehuis is comfortabel ingericht en beschikt over een sauna. Zo kan je je eigen wellnessmomentje pakken.

Bekijken
6
winterglamping
winterglamping

Winterglamping in luxe wellness vakantiehuis

Geniet van een romantische overnachting, midden in de natuur. Hier heb je alle rust en privacy, even weg van de massa. Het modern ingerichte vakantiehuis beschikt over luxe wellnessfaciliteiten, zoals een hottub en sauna. Dit wordt een ontspannen glamping vakantie in Nederland.

Bekijken
7
winterglamping
winterglamping

Panorama Lodge met wellness

Tijdens je vakantie in deze luxe panorama Lodge voelt elke dag als zondag. Geniet van het uitzicht op het Twentse landschap, relax in je prive wellness en ervaar een oase van rust. Dit is de ideale bestemming als echt even samen wilt zijn.

Bekijken
8

Glamping in de winter

Wat is winterglamping?

Een winterglamping is kamperen in de wintermaanden, met net wat meer luxe. Verblijf bijvoorbeeld in een huisje op een vakantiepark. Winter kamperen hoeft dus zeker niet in een koude tent te zijn! Ga voor een iets luxere glamping accommodatie, zodat je na een lange, koude wandeling door de natuur heerlijk kunt opwarmen in de sauna of hottub. Dat is nog eens bijzonder overnachten in de winter!

Is het niet te koud voor glamping in de winter?

Waarschijnlijk denk je bij glamping als snel aan een zonnige bestemming. Toch kan je dit ook heel goed doen tijdens koude winterdagen. Je hoeft niet in een tent te overnachten (dit kan natuurlijk wel), maar ervaar een glamping vakantie in een knus vakantiehuisje. De vakantieparken doen er alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kan je het hele jaar door genieten van glamping in Nederland.

Voordelen van winterkamperen

Laat je niet tegenhouden door de winterse temperaturen. Als je kiest voor een glamping vakantie in de winter, is de kans groot dat je niet op een overvol vakantiepark verblijft. Je kunt dus genieten van alle rust en ruimte. Daarnaast zal je de vakantie op een heel andere manier beleven dan in de zomer. De natuur ziet er anders uit, geniet samen van een warme choco en ga lekker opwarmen bij een kampvuur. Hoe knus is dat?!

Reacties op dit artikel

Instagram