Erfgoed Bossem in Lattrop, Overijssel heeft op 13 januari 2015 de Vakantiebeurs Award mogen ontvangen in de categorie familie & kinderen!

Een vakjury van de Vakantiebeurs heeft een selectie gemaakt uit organisaties binnen de reisbranche op basis van verschillende aspecten. Zoals originaliteit, innovativiteit, prijs-kwaliteitverhouding, duurzaamheid en of er wordt ingespeeld op de vakantietrends.

Al snel werd besloten dat Erfgoed Bossem geselecteerd moest worden. Want hier wordt er volop aandacht besteed aan unieke overnachtingen, duurzaamheid en leermomenten voor kinderen & ouders. Denk aan een waterbeestjespakket, kindermiddagen, excursies en een ‘big five’ kaartenset. Deze seizoensgebonden activiteiten zorgen ervoor dat men het Twentse natuur ontdekt op een bijzondere manier. Je leert spelenderwijs alles over de natuur, landschap en de biologische boerderij. Hier worden alle zintuigen geprikkeld. Erfgoed Bossem heeft dit samen opgezet met Natuurmomenten.

Unieke overnachting

Op Supertrips.nl heeft Erfgoed Bossem twee unieke overnachtingsmogelijkheden staan. Namelijk slapen in een Sterrenkubus of slapen in een luxe safaritent. Erfgoed Bossem is nog een echte familiebedrijf, want de zesde generatie van de familie woont er nu. Op de boerderij worden mooie kalveren en runderen gehouden. Om een verblijf hier nog leuker te maken, biedt de familie ook vaak dagarrangementen aan om het landleven te leren kennen. En kinderen betalen hier maar €7,- per nacht.

Sterrenkubus

Wil je de sterrenhemel zien zoals nooit tevoren? Dat kan. Als je verblijft in een Sterrenkubus, dan voel je je één met het heelal. Een simpel maar geniaal concept: de Sterrenkubus is een vierkant houten huisje midden in het boerenland. Het riante bed bevindt vlak onder een transparante koepel, dus je ligt lekker warm in bed met het gevoel alsof je in de open lucht slaapt.

De Sterrenkubus is niets groter dan nodig en met het comfort van een moderne hotelkamer. De Sterrenkubus is duurzaam gebouwd, milieuvriendelijk en hij biedt het hoogste serviceniveau. Ervaar de magie van de sterrenhemel! En bij aankomst staat er een observatiepakket, bestaande uit een telescoop met handleiding, een planisfeer en actuele informatie van Cosmos Sterrenwacht voor je klaar.

Vanaf €104,- slaap je al met twee personen in een Sterrenkubus.

Bekijk het op: https://supertrips.nl/sterrenkubus

Koesafari in een luxe safaritent

Wakker worden, de tent opendoen en dan uitzicht hebben op een kudde prachtige Brandrode Runderen… dat is het ultieme buitenleven! Bij Erfgoed Bossem kan je ook slapen in een luxe safaritent. Deze tenten zijn van alle gemakken voorzien, maar tegelijkertijd geven ze u ook  een echt “back to nature” gevoel.

De tenten zijn geschikt voor 4 personen en comfortabele bedden staan voor je klaar. Er is een kleine kitchenette aanwezig waar je op kan koken, een gezellige zithoek en er is leuke eethoek waar je met de hele familie kan genieten van het ontbijt, lunch en diner.

Vanaf €90,- overnacht je al een nacht in een luxe safaritent.

Bekijk het op: https://supertrips.nl/koesafari-in-twente

Reacties op dit artikel

Instagram