Vermaak je tijdens Pasen bij Vakantiepark ’t Schuttebelt

Voor zowel een actieve vakantie als een rustgevende vakantie kun je terecht voor jouw weekend weg tijdens Pasen. Dankzij de vele faciliteiten zoals een buitenzwembad met glijbaan (bij een heel mooi Paasweekend), speeltuintjes en sportvelden genieten jong en oud van een fijne vakantie tijdens Pasen. De woody lodge is de perfecte accommodaties voor een bijzonder weekendje weg in Nederland. De lodges zijn geschikt voor maximaal 4 personen en zijn in verschillende thema’s te boeken. Hoe leuk!

Bekijken
1
groepsaccommodatie-in-eibergen-10
groepsaccommodatie-in-eibergen-7
groepsaccommodatie-in-eibergen-4

Ga met de hele familie een weekendje weg met Pasen

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor een weekendje weg tijdens Pasen? Net op de grens van Nederland en Duitsland ligt dit prachtige vakantiehuis in Eibergen. Het is een prachtige locatie tijdens het Paasweekend. Het vakantiehuis is gelegen midden in het bos waar zowel jong als oud genoeg te beleven hebben. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 18 personen, perfect dus voor een gezellig familieweekend tijdens Pasen! De luxe groepsaccommodatie is populair bij wandelaars en fietsliefhebbers maar heeft ook veel mogelijkheden voor een gezellig uitstapje in de directe omgeving.

Bekijken
2
boomhut-overijssel-molke3
boomhut-overijssel-molke3
boomhut-overijssel-molke3

Weekend weg met Pasen in Twente

Met Pasen een weekendje weg op Vakantiepark Mölke. Zoek het hogerop en slaap in een boomhut, huur een luxe glamping accommodatie aan de Regge of slaap in een tiny house. Een en al plezier tijdens Pasen. Ook is er op het vakantiepark tijdens het Paasweekend animatie aanwezig voor de kids zodat zij zich prima kunnen vermaken. Met mooi weer kun je lekker varen in een sloep en de omgeving ontdekken en ook is er een bowlingbaan aanwezig waar de beste van de familie mag winnen! Kom je met kleine kinderen? De gethematiseerde kinderbungalow is echt een aanrader. Huisdieren zijn ook welkom op het vakantiepark in Twente. Een weekendje weg tijdens Pasen wordt een groot feest.

Bekijken
3
slapen-in-een-strandhuisje-10
slapen-aan-zee-strandhuisje-vlissingen-11
strandhuisje-in-vlissingen-6

Weekend weg met Pasen aan het strand

Lekker uitwaaien aan het Nederlandse strand tijdens Pasen. Dat klinkt perfect! De Beachrooms van Zandpaviljoen Pier 7 zijn geschikt voor een weekendje weg aan het strand. Je slaapt letterlijk óp het strand! Direct met je voeten in het zand, (hopelijk) een lekker zonnetje en een fijn uitzicht over de zee, dat zijn de overnachtingen waar je van droomt. De beachrooms zijn perfect voor een weekendje weg met het gezin of een weekendje weg met de kinderen, ze zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Elk strandhuisje aan zee heeft zijn eigen unieke inrichting en een fijn terras op het strand. Dat weekendje weg met Pasen wordt een groot succes! Nu hopen op mooi weer.

Bekijken
4
bijzondere-overnachting-midden-in-de-natuur-1
bijzondere-overnachting-midden-in-de-natuur-2
bijzondere-overnachting-midden-in-de-natuur-3

Vier je Paasweekend in Brabant

Box and breakfast is de perfecte plek als je tijdens een paas weekend even niets anders wilt dan rust en natuur om je heen. De accommodaties van box & breakfast staan midden in de natuur. Kijk vanuit de box naar de koeien die op 2 meter van je lopen en geniet van de prachtig groene natuur om je heen. In de omgeving van Boxtel is ook genoeg te doen voor een gezellig uitje. Ga wandelen, maak een fietstocht of ga heerlijk uiteten in Boxtel of de omliggende dorpen. Tijdens je weekendje weg met Pasen kom je helemaal tot rust en kun je er na de paasdagen weer met volle energie tegen aan! Wist je dat Supertrips een nachtje mocht slapen in een van de boxen van box & breakfast? Benieuwd naar onze ervaring? Lees het hier!

Bekijken
5
Accommodatie Dutchen Zeegser Duinen
Accommodatie Dutchen Zeegser Duinen
Accommodatie Dutchen Zeegser Duinen

Vier pasen tijdens het paasweekend in Drenthe

Park de Zeegser Duinen is een fijne plek voor een weekendje weg tijdens Pasen! Het park ligt in het Drentsche Aa, een stukje prachtige natuur in Nederland. De perfecte plek dus om een lekker frisse neus te halen. In een luxe lodge kun je met je gezin lekker vakantie vieren tijdens Pasen. Naast de luxe lodge is er ook nog een suitelodge met Finse sauna en buitenhaard, als dat niet ontspannen wordt…. Tijdens je fijne vakantie in Drenthe staat het weekendje weg volledig in het teken van een zijn met de natuur. Lekker wandleen in het bos, fietsen door de natuur of ga een dagje naar het TT-circuit in Assen.

Bekijken
6

Tijdens je weekend weg met Pasen zijn er dus genoeg mooie accommodaties te vinden en daarvoor hoef je echt niet ver te rijden! Ze liggen allemaal in Nederland. Heb je de perfecte accommodatie voor Pasen nog niet gevonden? Bekijk dan eens al onze bijzondere plekjes in Nederland.

Wanneer is het Pasen 2020?

Pasen valt in 2021 op zondag 4 april.

Waar naar toe tijdens een weekendje weg met Pasen?

Wil je met Pasen een weekendje weg? Vind in dit blog 6 leuke plekjes om naar toe te gaan of zoek op Supertrips zelf de meest bijzondere overnachtingen tijdens Pasen.

Waar naar toe tijdens een familieweekend met Pasen?

Er zijn veel mooie plekken waar je naar toe kunt in het Paasweekend! Op Supertrips vind je onder groepsaccommodaties mooie plekjes voor een paasweekend in Nederland of bijvoorbeeld België.

Waar vind ik bijzondere overnachtingen tijdens Pasen?

Op Supertrips vind je de meest bijzondere overnachtingen, ook voor het paasweekend! Filter op het land waarin je je paasweekend wilt doorbrengen en kies uit verschillende filters zoals 'vakantie met kinderen', 'romantische overnachting' of 'glamping accommodatie'.

Zijn er aanbiedingen voor het paasweekend?

Er zijn zeker Paasaanbiedingen; bekijk op supertrips.nl/aanbiedingen de meest recente aanbiedingen.

Hoe duur is een weekendje weg met Pasen?

Hoe duur een weekendje weg is met Pasen hangt volledig van jou af! Je kunt het zo duur maken als je wilt.

Reacties op dit artikel

Instagram