Wil je op vakantie naar een bijzondere bestemming dat niet in Nederland of België ligt en wil je lekker met het vliegtuig? In dit blog vind je een aantal vliegvakanties naar de meest bijzondere bestemmingen in Slovenië, Finland, Oostenrijk en Zwitserland. Voor welke unieke ervaring ga jij?

1.Glamping Ribno – Slovenië

Een ecologische glamping bij Bled in Slovenië waar je kunt overnachten in knusse Sloveense huisjes op houten palen. Deze luxe tiny houses/boomhutten zijn gezellig ingericht en beschikken over een hottub, een eigen badkamer, een sauna en een gedeelde sociale ruimte. Met het vliegtuig ben je binnen twee uur in Slovenië! Vliegen vanaf Eindhoven is vaak het goedkoopst. Je kunt je auto parkeren bij Parkeren Eindhoven Airport.

Bekijk Glamping Ribno

2. Glamping Bizjak – Slovenië

In Preddvor, op nog geen 30 kilometer van de sprookjesachtige hoofdstad van Slovenië, Ljubljana, ligt de schitterende Glamping Bizjak. Je kunt hier overnachten in een luxe Tiny House. Het is eigenlijk een simpel maar romantisch houten hutje op een uitgestrekt groen grasveld met een heerlijk comfortabel bed.

Bekijk Glamping Bizjak

3. Whitepod – Zwitserland

Whitepod in Zwitserland biedt verschillende iglo’s op houten platforms aan. Whitepod biedt verschillende iglo’s aan. Voor een romantische overnachting, een overnachting met kinderen, of een super deluxe overnachting. In de zomermaanden is de omgeving prachtig groen en in de winter is er veel sneeuw te bevinden in de omgeving. Vanaf vliegveld Düsseldorf ben je met 1 uur en 10 minuten in Zwitserland. Ben je van plan om met de auto naar het vliegveld te rijden? Parkeren doe je bij Parkeren Düsseldorf Airport.

Bekijk Whitepod

4. Baumhaus Lodge Schrems

Overnachten in een boomhut is al een bijzondere ervaring, maar deze boomhutten van Baumhaus Lodge Schrems zijn nog bijzonderder! Ze zijn prachtig ingericht en hebben alles wat je maar wilt voor een fijne overnachting. Leuk voor een romantische overnachting of een unieke overnachting in Oostenrijk. De boomhutten zijn gelegen middenin de natuur en staan op hoge palen waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Vliegen naar Oostenrijk is prima te doen! Helemaal vanaf Brussel, binnen 2 uur sta je lekker in Oostenrijk. De auto kun je in Brussel parkeren bij Parkeren Zaventem Airport. Vlieg je liever vanaf Charleroi? Ook dan ben je binnen no time in Oostenrijk, voordelig parkeren kan bij Parkeren Charleroi Airport.

Bekijk Baumhaus Lodge Schrems

Een paar bijzondere overnachtingen welke op maximaal 2 uur vliegen zijn. Lekker handig met het vliegtuig, maar geen dagen onderweg. Welke bijzondere overnachting is jouw favoriet?

Reacties op dit artikel

Instagram