Een zomervakantie is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijke barbecue-ervaring! Als je dol bent op buiten koken, dan zijn deze vakantiehuizen met barbecuefaciliteiten echt iets voor jou. Of je nu een fan bent van een traditionele barbecue, een kamado-grill of een uitgebreide buitenkeuken, deze vakantieparken bieden alles wat je nodig hebt voor een culinaire vakantie. Laat je inspireren door deze geweldige vakantiehuizen met barbecue en beleef een onvergetelijk verblijf vol smaak en gezelligheid!

luxe-lodge-de-parel
resort de parel - vakantiehuis met kamado
luxe-lodge-de-parel

Culinaire overnachting in vakantiehuis met buitenkeuken

Bij Resort De Parel kun je niet alleen genieten van een luxe vakantiehuis, maar ook van een prachtige buitenkeuken. Na een heerlijk avondje koken in de buitenlucht kun je ontspannen en tot rust komen in je eigen luxe accommodatie, omgeven door de natuur. Verwen jezelf met een culinaire overnachting bij resort De Parel!

Bekijken
1
Sandberghe
glamping-brabant-sandberghe
glamping-brabant-sandberghe

Vakantiepark met barbecue- en grillmogelijkheden

Ben je een grillmaster en glamping liefhebber? Dan is vakantiepark Sandberghe jouw bestemming! Tijdens je overnachting in een van de bijzondere glamping accommodaties kun je een buitenkeuken huren met Weber BBQ en een Monolith Kamado BBQ. Zo kun je zelf kiezen of je traditioneel wilt barbecueën of voor de slow cooking ervaring gaat.

Bekijken
2
boutique vakantiepark brinckerduyn
brinckerduyn-vakantiewoningen
Vakantiepark-brinckerduyn

Luxe vakantiehuis met Kamado BBQ

Zorgeloos genieten doe je bij vakantiepark Brinckerduyn. Je verblijft in een super-de-luxe vakantiehuis met privé zwembad en/of sauna. Ver weg van de dagelijkse drukte kom je hier volledig tot rust. Na een middagje wellness of avontuur in de natuur, ontdek je de culinaire mogelijkheden van de barbecue en bereid de meest smaakvolle gerechten op de Kamado BBQ.

Bekijken
3
boutique-vakantiepark-soof-1
boutique-vakantiepark-soof-2

Luxe lodge met BBQ service

Soof Heuvelrug is een duurzaam vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug, waar je overnacht in luxe eco lodges. Als je op zoek bent naar een luxe wellness vakantiehuis, dan is de lodge met hottub perfect! Zin om je smaakpapillen te verwennen? Maak dan gebruik van de BBQ-service.

Bekijken
4
slow-cabins-in-de-natuur
slow-cabins-in-de-natuur
slow-cabins-in-de-natuur

Slow Cabin met barbecue

Ben je op zoek naar een romantische overnachting met je geliefde, waar je echt even tijd hebt voor elkaar en volledig kunt vertragen en onthaasten? Deze Slow Cabin in België biedt een uniek verblijf midden in de natuur. Er is een outdoor zithoek met barbecue, zodat je volop van het buitenleven kunt genieten.

Bekijken
5

Groepsvakantiehuis met buitenkeuken

Ben je met een groot gezelschap en houden jullie van lekker eten? Hof van Saksen weet precies wat je nodig hebt voor een smaakvolle vakantie. Deze 12-persoons culinaire boerderij beschikt over alle faciliteiten die je maar kunt wensen. Luxe keukenapparatuur, wijnklimaatkast, buitenkeuken, barbecue en nog veel meer… Wedden dat je niet bij de (buiten)keuken bent weg te slaan?

Bekijken
6
sfeervolle-belltent-friesland
sfeervolle-belltent-friesland
sfeervolle-belltent-friesland

Sfeervolle Bell Tent met BBQ

Voor een bijzondere overnachting kies je voor de sfeervolle Bell tent in Friesland. Geniet van de rust en natuur om je heen terwijl je de heerlijkste gerechten bereidt op de Kamado BBQ. Een unieke combinatie van comfort, avontuur en culinair genot!

Bekijken
7
Accommodatie Dutchen Zeegser Duinen
Accommodatie Dutchen Zeegser Duinen
Accommodatie Dutchen Zeegser Duinen

Ontspanning en BBQ in de natuur

Park de Zeegser Duinen is een fijne plek om even weg te zijn van het drukke leven. Midden in de natuur verblijf je in een luxe vakantiehuis en kun je genieten van een wellness vakantie in eigen land. De meeste vakantiehuizen beschikken over een bbq/vuurplaats of buitenkeuken. Hier wil je nooit meer weg…

Bekijken
8

Ben je klaar voor een vakantie vol culinaire avonturen? Verwen jezelf met smaakvolle gerechten, gezelligheid en onvergetelijke herinneringen tijdens je volgende vakantie. Bekijk onze zoek & boek-pagina voor meer inspiratie!

Reacties op dit artikel

Instagram