Wil jij een origineel weekendje weg? Wat dacht je van een bijzondere accommodatie in de bossen, op het water of midden in de stad. In Nederland hebben we prachtige accommodaties op unieke plekken. Je hoeft niet ver weg om een onvergetelijke vakantie te beleven. In deze blog hebben wij een top 10 originele overnachtingen in Nederland samengesteld!

boomhut-tussen-de-wilde-dieren-5
boomhut-tussen-de-wilde-dieren-6
boomhut-tussen-de-wilde-dieren-3

Slapen in een boomhut

Wie droomde er als kind niet van? Slapen in een boomhut! Deze boomhut is wel heel bijzonder. Je slaapt namelijk tussen de wilde dieren op Safari Resort Beekse Bergen. Ga met het hele gezin op avontuur en geniet vanuit je unieke accommodatie van prachtig uitzicht op de natuur.

Bekijken
1
luxe-vakantiehuis-aan-zee
luxe-vakantiehuis-aan-zee

Vakantiehuis aan zee

Tijdens deze originele overnachting ben je binnen no time op het strand. Neem een verfrissende duik of ga lekker luieren aan zee. Dit geweldige vakantiepark heeft een ruim aanbod bijzonder accommodaties, dus er is altijd een lodge dat voldoet aan jouw wensen.

Bekijken
2
kasteel schaloen

Origineel overnachten in een kasteel

Je voelt je de koning te rijk in dit schitterende kasteel. Tijdens dit origineel weekendje weg heb je zowel natuur als stad binnen handbereik. Maak een wandeling in de Limburgse Heuvelland of zoek de gezelligheid op in Valkenburg of Maastricht.

Bekijken
3
Nachtje weg met moederdag
Beach-villa's-Hoek-van-Holland-Landal
beachvilla-terras

Slapen op het strand

Wil je direct op het strand overnachten? Dan is deze originele accommodatie perfect voor jou! Vanuit je bed stap je zo met je voeten in het zand. Het strandhuisje is van alle gemakken voorzien en gezellige strandpaviljoens liggen op loopafstand.

Bekijken
4
deluxe-wellnesshuis-in-gelderland
deluxe-wellnesshuis-in-gelderland
deluxe-wellnesshuis-in-gelderland

Originele wellness overnachting

Tijdens je vakantie in dit luxe, stijlvolle vakantiehuis kan jij ultiem ontspannen. Je hebt een sauna, jacuzzi en buitendouche namelijk helemaal voor jezelf! Daarnaast is er op het vakantiepark genoeg vermaak voor jong & oud. Met wie ga jij er even tussenuit?

Bekijken
5
tipi-tent-midden-in-de-natuur
tipi-tent-midden-in-de-natuur
tipi-tent-midden-in-de-natuur

Glamping in de natuur

Eens wat anders dan kamperen op de camping: slapen in een volledig ingerichte tipitent midden in de natuur. In deze bijzondere accommodatie geniet je van alle rust en privacy. Perfect voor een romantisch weekendje weg!

Bekijken
6
wikkelboat-slapen-op-het-water-2
wikkelboat-slapen-op-het-water-8
wikkelboat-slapen-op-het-water-3

Slapen op het water

In een Wikkelboat kun je wel heel origineel logeren. Je slaapt op het water, midden in het centrum van Den Bosch. Het is van alle gemakken voorzien en je hebt zelfs een jacuzzi op het terras. Dit wordt een zorgeloze vakantie in Nederland.

Bekijken
7
luxe-yurt-overnachting
luxe-yurt-overnachting
luxe-yurt-overnachting

Luxe yurt overnachting

Wil je even terug naar de basis, maar toch genieten van luxe faciliteiten? Dan is deze originele overnachting in een yurt echt iets voor jou. Ga er samen tussenuit en geniet van een vakantie in de buitenlucht. Wordt wakker met uitzicht op de bollenvelden en kom volledig tot rust in de jacuzzi. Wat wil je nog meer?!

Bekijken
8
slapen-in-een-watertoren-1
slapen-in-een-watertoren-2
slapen-in-een-watertoren-3

Origineel overnachten in een watertoren

Deze monumentale watertoren is omgetoverd tot luxe appartement. Vanuit de woonkamer heb je 360° zicht en ook het dakterras geeft spectaculair uitzicht. Dit wordt gegarandeerd een bijzondere overnachting in Zeeland!

Bekijken
9
innovatief-luxe-vakantiehuisje
luxe-innovatief-vakantiehuis-smart
high-tech-high-end-overnachting-natuur

Originele accommodatie op de Veluwe

Op dit unieke plekje komen design, details en technologie samen voor een bijzondere vakantie. Door de grote wandramen heb je fenomenaal uitzicht op de ongerepte natuur en kom je volledig tot rust.

Bekijken
10

Benieuwd naar meer bijzondere accommodaties in Nederland, België of verder Europa in? Op deze pagina vind je alle unieke overnachtingen op bijzondere plekjes!

Reacties op dit artikel

Instagram