Ben je op zoek naar een vakantiehuisje bij attractieparken? Wij hebben voor jou de top 10 attractieparken met vakantiehuisjes op een rij gezet!

pretpark-met-overnachting
efteling-kaatsheuvel
pinokkio-efteling

Efteling

De Efteling is voor iedereen een leuk attractiepark om naar toe te gaan. Of je nu op zoek bent naar betoverende attracties, spectaculaire parkshows of spannende achtbanen. Dan ben je bij de Efteling aan het juiste adres. De allerkleinsten kunnen aan boord stappen van de Droomvlucht of een bezoekje brengen aan de speeltuin. Voor de hele familie is er een boottocht naar de verboden stad. De waaghalzen kunnen zich uitleven in een groot assortiment van attracties. Durf jij het diepe in te duiken of over de kop te gaan? Overnachten kun je op het spiksplinternieuwe vakantiepark van de Efteling: Vakantiepark Het Loonsche Land!

Sprookjesachtig overnachten in één van deze vakantiehuisjes?

Bekijken
1
Gold-rush-achtbaan-Slagharen
paardenshow-wild-west-Slagharen
attractiepark-slagharen

Attractiepark Slagharen

Bij attractiepark Slagharen stap je in de wereld van cowboys en indianen. Er zijn meer dan dertig spannende attracties waar je samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West- avontuur beleefd. Durf jij in de spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar bijna 100 km per uur vliegt? Mocht dit te hard gaan, ga dan de omgeving verkennen in een Chuck Wagon of stap in een bootje voor een Wild West Adventure. Pas dan wel op voor de watervallen en beren!

Denk je niet genoeg te hebben aan 1 dag bij Attractiepark Slagharen? Boek dan jouw vakantie op het naastgelegen Vakantiepark.

Bekijken
2
toverland-sevenum
top-10-attractieparken-met-vakantiepark

Toverland

Toverland in Sevenum is een pretpark wat toegankelijk is voor iedereen. Met meer dan tien indoor-attracties vind je eindeloze magie in het Land van Toos. In het sfeervolle themarestaurant kun je hier zowel bij regen als zonneschijn genieten van Oosterse magie. Het Land van Toos is speciaal voor de jongste bezoekers. Ontdek als avonturier de geheimen van Magic Forest. Klauter door de metershoge touwbruggen en vind de avontuurlijkste attracties. Stap Troy Area binnen en herleef de oude heroïsche mythen uit ver vervlogen tijden. Welke ware Griekse held schuilt in jou? Kom erachter in de snelste, langste én hoogste houten achtbaan van de Benelux. Gedurende het jaar worden er in Toverland een aantal speciale evenementen georganiseerd zoals de Midzomeravonden en de Halloween Nights. Ook kun je er bijzonder overnachten, bekijk direct de accommodaties in de buurt!

Bekijken
3

Wildlands

Wildlands is een dierentuin met attracties. Hier bepaal je zelf hoe je de mysterieuze, groene wereld vol bijzondere dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Via torens en touwbruggen hoog in de lucht heb je misschien een onverwachte ontmoeting met een gibbon. Maak een boatride over de Rimbula River en je komt heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten. Je kan natuurlijk ook met beide benen op de grond door een oerwoud lopen. Pas op dat je niet verdwaalt in het Bamboedoolhof en houd je hoofd koel op het Koppensnellerpad. Verken de uitgestrekte savanne en ontdek de giraffes door op safari te gaan tijdens een bezoek aan Wildlands. Overnachten doe je in een luxe huisje in Drenthe. Bekijk ze direct!

Bekijken
4
top-10-attractieparken-met-vakantiepark
duinrell-kikker
duinrell-tikibad

Attractiepark Duinrell

Iedereen beleeft een spetterend dagje uit op Attractiepark Duinrell nabij Den Haag. Het betaalbare pretpark biedt plezier voor het hele gezin. Naast een achtbaan, de Splash en de Waterspin is er ook nog een tropisch Tikibad. Dit zwembad mag een waar glijbanenparadijs genoemd worden. Met de elf unieke glijbanen hoef je je geen moment te vervelen. Kortom, het perfecte dagje uit met het gezin. Wil je in de buurt van attractiepark Duinrell blijven slapen? Er zijn meerdere opties!

Bekijken
5
slapen-tussen-de-dieren-nederland
Beekse-Bergen-safaritent
beekse-bergen

Beekse Bergen

Bij Beekse Bergen kun je Afrika van dichtbij beleven tijdens een van de vier unieke safarivormen. Ontdek het park met de bus, boot, met je eigen auto of gewoon te voet. Je kan je dagje uit extra uniek maken met de spectaculaire roofvogelsafari. Je wordt omringd door nijlpaarden, olifanten, leeuwen, krokodillen, neushoorns, pinguïns en ruim 1.400 andere wilde dieren. Safaripark Beekse Bergen is het gehele jaar door geopend inclusief de feestdagen. Wil je graag wat langer op safari? Ontdek dan de overnachtingsmogelijkheden in Beekse Bergen.

Bekijken
6
wunderland-kalkar
wunderland-kalkar
kinderen-wunderland-kalkar

Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een echt wonderland voor families. Maak een ritje in de gave attracties van Kernies Familiepark, geniet van de heerlijke ‘gratis’ frietjes en ijsjes en blijf logeren in een van de hotels van Wunderland Kalkar. Met de 40 attracties voor alle leeftijden is er van alles te leren en beleven. Dit all-inclusive park Wunderland Kalkar ligt net over de Duitse grens. Ga bij Arnhem de grens over en je bent op de perfecte bestemming voor een te gekke pretparkvakantie met kinderen of gewoon een weekendje weg.

Bekijken
7
tripsdrill-erlebnispark
wildpark-tripsdrill
spritztour-tripsdrill

Avonturenpark Tripsdrill

Kom naar Avonturenpark Tripsdrill en ervaar de actie en pret. Dit pretpark heeft meer dan 100 attracties met als thema: Zwaben anno 1880. De thematisering en liefdevolle vormgeving van het park staan in Tripsdrill vooraan, evenals de omgang met de natuur. Je vindt de originele attracties, zoals bijvoorbeeld de Katapult-achtbaan, midden in de groene natuur. Je hebt bij Tripsdrill meteen twee parken voor de prijs van 1. Tripsdrill heeft namelijk ook nog een Wildpark. Heel veel afwisseling dus, waar je van top tot teen kunt ontspannen en genieten. Ook voor meerdere dagen.

Bekijken
8
drouwenerzand-slapen-in-een-boomhut1

Drouwenerzand

Drouwenerzand is een overzichtelijk ingericht attractiepark en ideaal voor kinderen van groep 3 t/m 8. Eigenlijk is Drouwenerzand voor alle gelegenheden een leuk uitstapje. Vier je kinderfeestje samen met Danny de Denneboom, een familiedag, een verenigings- of personeelsuitje. Alles is er in één keer goed geregeld! Wil je nog niet naar huis omdat het veel te leuk is op Drouwenerzand? Slaap dan samen met je gezin in een volledig ingerichte lodge, een vakantiehuis of in het hotel met de mogelijkheid voor een themakamer!

Bekijken
9

Avonturenpark Hellendoorn

Voor een echt familiepretpark in Twente moet je bij Avonturenpark Hellendoorn zijn. De afstand tussen attracties zijn klein en er hangt een gemoedelijke sfeer. Korte wachttijden bij de attracties is een groot voordeel bij dit pretpark. In 2017 is er een attractie geplaatst met de naam: ‘Het DrakenNest’. Dit is de eerste Mega Disk’O van Nederland! Voor de jonge kinderen is zijn er speciale attracties in Dreumesland. Voor de jeugd zijn er achtbanen en een wildwaterbaan. Neem bij lekker weer je zwemkleding mee want in de aquaventura staan de glijbanen op je te wachten.

Overnachten in de buurt kan bij Vakantiepark Mölke, wat tevens een 5-sterren ANWB camping is. Ook kun je hier bijzonder overnachten in een echte boomhut! Of bij Camping de Noetselerberg in een safaritent.

Bekijken
10

Ben je benieuwd bij welke pretparken je nog meer kunt overnachten? Het volledige overzicht van attractieparken met vakantiehuisjes vind je hier!

Reacties op dit artikel

Instagram