Opnieuw is Recreatiepark Ter Spegelt in de prijzen gevallen. Dit jaar hebben ze de titel: ANWB Camping van het jaar 2015 gewonnen!

Recreatiepark Ter Spegelt wint titel ANWB Camping van het jaar 2015

John & Harry Keijzer, eigenaren van Recreatiepark TerSpegelt, en Parkmanager Michel Huigevoort, mochten woensdagavond 14 januari de prijs ‘ANWB Camping van het jaar voor gezinnen met tieners’ in ontvangst nemen.Ieder jaar organiseert de ANWB tijdens het ANWB Campinggala de Camping van het Jaar verkiezingen. Vanaf 2005 werden de verkiezingen georganiseerd voor diverse categorieën, zoals de camping met de mooiste huuraccommodaties, de mooiste charme camping en dus ook de mooiste camping voor gezinnen met tieners.

Uit de genomineerde campings koos een jury, bestaande uit campingspecialisten én kampeerders, de winnaars die op het ANWB Campinggala bekend gemaakt werden. Daarbij kwam Recreatiepark TerSpegelt als winnaar uit de bus. Het recreatiepark, uit het Brabantse Eersel, mag zich daarom een jaar lang ‘de mooiste tienercamping van heel Europa’ noemen! De titel Camping van het Jaar is TerSpegelt niet helemaal vreemd. In 2005 werd TerSpegelt namelijk al eens Camping van het Jaar.

Waarom Ter Spegelt de mooiste camping voor gezinnen met tieners is?

Waar veel andere campings zich alleen richten op gezinnen met jonge kinderen, richt TerSpegelt zich met haar faciliteiten en activiteiten ook op gezinnen met kinderen tot ca. 16/17 jaar. Er worden veel spannende en stoere activiteiten georganiseerd zoals  Blobben, Bandraften achter de speedboot en is er Love2Lounge in de HangOut waarbij tieners lekker kunnen chillen en gamen. Komend seizoen staan er allerlei nieuwe activiteiten voor tieners op het programma, zoals een ColorRun, SkimBoarden en een NachtDropping.

Bijzonder overnachten

Op Camping TerSpegelt kan je ook bijzonder overnachten. Namelijk in een luxe Tipi-tent, een mooie chalet met veranda en ook voor groepen hebben ze een mooie accommodatie, namelijk de BosVilla. Daarom staat Camping TerSpegelt ook op de website van Supertrips. Met deze unieke accommodaties passen ze goed in de collectie van Supertrips. En wij zijn er trots op dat we de Camping van het Jaar mogen vertegenwoordigen op Supertrips.

Kijk op https://supertrips.nl/recreatiecentrum-ter-spegelt voor meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden.

Reacties op dit artikel

Instagram