In navolging van Supertrips.nl heeft Supertrips afgelopen week een nieuwe website gelanceerd gericht op het online reserveren van bijzondere overnachtingsmogelijkheden.

Inspelen op trends in de markt
In de afgelopen 7,5 jaar heeft Supertrips een enorme verandering in de markt gezien: mensen zijn steeds meer op zoek naar een ‘ beleving’ , enkel een hotel slaapplek om een bepaalde stad of regio te bezoeken is niet voldoende, de slaapplek moet al de beleving op zich zijn. Dit zien we gelukkig ook steeds meer terug bij de ondernemers die hun best doen om zich te onderscheiden in het gigantische vakantieaanbod wat er momenteel te vinden is.  Hotels komen met (luxe) designkamers, campings worden glamping (glamorous camping) locaties, wellness & eco accommodaties worden belangrijker en nieuwe, unieke vormen van slapen worden ontwikkeld zoals slapen in een POD, Sterrenkubus of Hobbithuisje. Nederlanders lopen hiermee voorop in Europa.

Online trends
Ook de manier van zoeken naar een vakantie zien we veranderen. Men zoekt/scant het internet af via een tablet, mobiel of desktop waarbij de consument snel inzicht wil in prijs en beschikbaarheid en direct kunnen reserveren.  De website dient daarom simpel en snel te werken waarbij de beleving van de unieke accommodaties en/of de omgeving wordt overgebracht. Met Supertrips.com spelen we hierop in met kwaliteitsfoto’s van de omgeving, overzichtelijke rustige pagina’s, inzicht in prijs en beschikbaarheid, mogelijkheid om direct te reserveren middels creditcard en het geheel is geschikt voor mobiel, tablet en desktop. Tevens blijft het persoonlijke contact met de host van de accommodatie behouden, zo is er een foto te zien van de host op de accommodatiepagina, en de mogelijkheid om direct contact te hebben met de host.

De website is tweetalig opgezet en zal in de nabije toekomst ook  in andere talen (Spaans, Duits en Frans) te lezen zijn.

Over Supertrips
Supertrips is in 2007 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste online magazines in de Benelux gericht op bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Denk hierbij aan overnachten in een ijshotel, safaritent of boomhut. Alleen de meest unieke slaaplocaties komen in aanmerking voor een vermelding.

Lees meer op https://supertrips.com

Reacties op dit artikel

Instagram