Afgelopen weekend was het zover! Via srprs.me hebben we een Roadtrip gepland en daar hadden we natuurlijk super veel zin in. Eigenlijk stond er een treinreis in maart gepland, maar door corona kon het toen helaas niet doorgaan. Voor dit weekend was het ook even spannend, maar uiteindelijk is het allemaal doorgegaan. We hebben in plaats van een treinreis voor de roadtrip gekozen, wel zo coronaproof in deze tijd! Benieuwd waar onze roadtrip in Nederland naar toe ging, waar we geslapen hebben en wat we allemaal gedaan hebben? Lees dan snel verder! Oh, en trouwens nog leuker voor jullie: ontvang nu hier €20,- korting op jouw volgende roadtrip!

De eerste nacht, heerlijk slapen!

Vrijdagochtend was het zover. Onze rijrichting en bestemming werd onthuld! Via de srprs.me app was er al een tijdje een aftel klok beschikbaar. Een week voor vertrek kregen wij onze weersvoorspelling al! Handig omdat je dan precies weet wat je mee moet nemen. Vrijdagochtend stond de aftelklok voor onze rijrichting en bestemming op nul, we kunnen het onthullen! Onze rijrichting is Heerenveen en onze bestemming wordt…. Leeuwarden! We slapen in het Post Plaza Hotel, een voormalig postkantoor. Spannend!

Met onze koffers ingepakt en vol nieuwsgierigheid rijden we vrijdagmiddag richting Leeuwarden. Om 18.00 uur is er door srprs.me gereserveerd in het restaurant van het hotel. Hoe leuk is het dat je in deze tijd toch nog lekker uit eten kunt. We arriveren bij het hotel en worden direct super goed geholpen. Onze kamer die srprs.me voor ons geboekt heeft is super mooi! Er ligt zelfs een echt Fries suikerbrood voor ons klaar. Na het inchecken gaan we direct naar het restaurant van het hotel om lekker te eten. Alles in het Post Plaza Hotel is super goed geregeld en erg coronaproof. Na heerlijk gegeten te hebben spelen we nog een spelletje en dan is het tijd om te gaan slapen. Morgen gaan we Leeuwarden ontdekken!

Bekijken
1

Leeuwarden ontdekken!

Na een heerlijke nacht (de bedden slapen echt super fijn!) worden we uitgerust wakker. Om 09.00 tot 10.00 kunnen wij ontbijten. Door corona werken ze in het hotel met zowel het ontbijt als het diner in shifts waardoor er maximaal 30 mensen in de ruimte zitten. Het ontbijt is super uitgebreid en we hebben ons laten vertellen dat we het écht Friese suikerbrood wentelteefje moeten proberen. Geprobeerd; super lekker!

Na het ontbijt is het tijd om de stad te ontdekken. Van srprs.me hebben we van te voren veel leuke tips gekregen van wat we in Leeuwarden kunnen doen. Een van de tips was het bezoeken van de Blokhuispoort, een voormalig gevangenisgebouw waar tegenwoordig allemaal creatieve mensen hun kantoortje gevestigd hebben om daar spulletjes te verkopen. Na een bezoek aan de Blokhuispoort is het tijd om een rondje door de stad en langs de grachten te lopen. Leeuwarden is een mooie stad, ook in deze tijd is het leuk om de stad te bezoeken. Overal zijn koffietjes to-go te verkrijgen en ook kun je bij veel restaurants je lunch meenemen.

Na 10 kilometer gelopen te hebben komen we weer bij ons hotel aan, tijd voor een drankje in het restaurant. In het hotel staan overal lekkere lounge stoelen waar je gezellig samen kunt zitten om bijvoorbeeld een spelletje te spelen of te lezen. Om 18.00 uur gaan we weer lekker uiteten in het restaurant, helaas alweer de laatste avond :(. Nog even een drankje drinken en dan is het alweer tijd om te gaan slapen.

Bekijken
2

Heerlijk ontbijten, en helaas naar huis...

Alweer zondag, de laatste dag in Leeuwarden. De tijd is écht super snel gegaan. We gaan weer heerlijk ontbijten in het hotel (uiteraard weer het wentelteefje van suikerbrood). Na het ontbijt lopen we nog een rondje door de stad en dan is het helaas al weer tijd om uit te checken in het hotel.

Door srprs.me hebben we een heerlijk weekend gehad in Leeuwarden! De controle uit handen geven door niet weten wat je boekt is lastig, maar zeker voor herhaling vatbaar. Stiekem vonden we dit nóg leuker dan de bestemming al weten. Naast een roadtrip kun je via srprs.me ook een treinreis, multi road, of roadtrip xl boeken! En hopelijk is corona snel voorbij, want dan kun je ook weer lekker binnen of buiten Europa een srprs.me reis boeken.

Bekijken
3

Al met al hebben we een super weekend gehad via de srprs.me roadtrip reis. Normaal houden we graag de controle in eigen handen, maar zo’n surprise trip zullen we zo weer doen! Natuurlijk is het in deze tijd wat lastiger om een trip naar het buitenland te maken, maar ook Nederland heeft veel mooie plekjes die je kunt ontdekken. Via srprs.me kun je een roadtrip of treinreis kiezen waarna je vervolgens ook nog een voorkeur voor stad of platteland kunt aangeven en je drie steden/ locaties kunt uitsluiten. Alles wordt tot in de puntjes geregeld door srprs.me, de tips die meegestuurd worden zijn super leuk en handig zodat je direct volop van de bestemming kunt genieten. Nog leuker! Wij hebben korting geregeld wanneer je hier: je srprs.me reis boekt. Je ontvang wel €20,- euro korting wanneer je een roadtrip boekt!*

Ontdek ook de leukste roadtrip door Europa!

Reacties op dit artikel

Instagram