Slapen in de Boutique suite op vakantiepark Mölke

In het kleine dorpje Zuna, direct aan rivier de Regge, ligt vakantiepark Mölke. De variatie in kampeerplekken, luxe stacaravans, gave glamping accommodaties en knusse pop-up tenten zorgen ervoor dat het voor iedereen een geschikte plek is om te onthaasten. Samen met mijn vriend verblijf ik in de Boutique suite. We ervaren de Twentse gastvrijheid en beleven een fijn weekendje weg.

Glamping accommodatie

Zin in een glamping vakantie, waarbij je al het gemak binnen handbereik hebt? De Boutique suite (geschikt voor twee personen) op vakantiepark Mölke is een knusse accommodatie dat lijkt op een huisje, maar in werkelijkheid slaap je onder een tentdak. Wij waren positief verrast over alle voorzieningen die je in de glamping suite hebt. Er staat een opgemaakt bed voor je klaar, er is een compleet keukeninventaris aanwezig en je hebt je eigen sanitair. De Boutique suite heeft een veranda en een ruime tuin met picknicktafel. Dat was ons favoriete plekje om de zonnige dag te starten met een lekker ontbijtje. Als je op zoek bent naar een romantische overnachting in kampeerstijl, dan kan ik je de Boutique suite zeker aanraden.

Slow living op vakantiepark Mölke

Op 5-sterren vakantiepark Mölke voelt elke dag als weekend. Lekker ontspannen, de omgeving verkennen en verblijven in een huiselijke omgeving. Door de slow living experience die het vakantiepark creëert hangt er een fijne sfeer. Alles gaat net een stukje langzamer. Geniet van de rust en van elkaar. Laat ‘s ochtends een ontbijtmand bezorgen en ga een middag relaxen aan de waterkant. Als de avond valt wordt er een kampvuurtje gestookt en val je in slaap in je volledig opgemaakte bed.

Mölke heeft aan alles gedacht. Er is volop vermaak voor jong en oud. Kinderen kunnen de hele dag binnenlopen in de knutselacademie en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Verder is er een binnenzwembad, een binnen- en buitenspeeltuin, een bowlingbaan, een all-weather sportveld en nog veel meer… Er is een streekwinkeltje aanwezig en wanneer je geen zin hebt om te koken is er ook genoeg keus. Er is namelijk een snackbar en restaurant op het park aanwezig. Het mag duidelijk zijn dat wij ons tijdens deze glamping overnachting geen moment hebben verveeld!

Wat te doen in de omgeving

Vanaf het vakantiepark kun je allerlei dingen ondernemen. Op het park verhuren ze bijvoorbeeld e-scooters en green buggy’s. Dat is de perfecte manier om de omgeving op een unieke wijze te verkennen. Tip: toer door Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Zeker wanneer de heide in bloei staat heb je prachtig uitzicht over het glooiende landschap dat paars kleurt (half augustus – half september). Bij mooi weer kun je ook een fluisterbootje of sup huren en varen over rivier de Regge.

Wij hebben optimaal genoten van deze romantische overnachting in de Boutique suite. Even weg van de drukte en omgeven door groen. Dat kan ik iedereen aanraden! 😉

Wil je ook slapen in de Boutique suite?

Bekijk deze accommodatie

Reacties op dit artikel

Instagram