Ben je toe aan een break? Even weg van de dagelijkse drukte en jezelf omringen door rust en natuur? Beleef dan een bijzondere vakantie bij RØSTIG! Een camping midden in de natuur waar je volledig kunt ontspannen, vertragen en onthaasten. Met iemand of alleen, RØSTIG is jouw ultieme zen moment. Wij mochten het zelf ervaren en we kunnen je vertellen, dit wil je!

Bekijk RØSTIG

Wat kun je verwachten bij RØSTIG?

Zo dichtbij de randstad, maar toch waan je je in een compleet andere wereld. Zodra je naar het terrein van RØSTIG wandelt, ben je de drukte van thuis al helemaal vergeten. Het enige wat je hoort, zijn de vogeltjes die fluiten. Wat een rust! RØSTIG is een plek om lekker te chillen en een stressvrij weekend of midweek te beleven. Je kunt tijdens je verblijf gebruik maken van diverse faciliteiten en deelnemen aan verschillende workshops. Je ervaart hier de perfecte combinatie van ontspanning, avontuur en gezelligheid.

Bijzonder overnachten in een Tipi of (Panorama) Pod

Op het kleinschalige park van RØSTIG kun je slapen in een tipi of houten pod. De nieuwe Duo Panorama Pod op het terrein is echt waanzinnig! Door het grote raam aan de achterkant kijk je vanuit je bed zo de natuur in. Deze Panorama Pod is geschikt voor twee personen.

Verder kun je een single/duo Pod of Tipi huren. De knusse Tipi’s zijn zo opgesteld, dat je veel privacy hebt en uitkijkt op de groene natuur. Alle accommodaties beschikken over een comfortabel bed, een koelkastje en kookgerei. Buiten de Tipi of Pod heb je een zitje en een vuurschaal.

Wat kun je doen bij RØSTIG?

Tijdens je verblijf bij RØSTIG zijn diverse workshops bij de prijs inbegrepen, zoals bijvoorbeeld een workshop Kintsugi, Mindfull walk of Mandela maken (bekijk hier de agenda). Ook kun je iedere ochtend en avond genieten van een ontspannende yoga sessie. De plek waar de yoga wordt gehouden is zo mooi!

Zin in een wellness dagje? Op het terrein vind je een ‘wild wellness’ met een drijvende sauna en hottub midden in het groen. Als je liever op avontuur gaat, kun je ook kanovaren, suppen, een fatbike huren (aanrader!), zwemmen en lekker wandelen. ‘s Avonds kun je de gezelligheid opzoeken bij het kampvuur.

Eten en drinken bij RØSTIG

Op de dag van aankomst is er een Indiaas buffet en iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar in de huiskamer. Dit is optioneel bij te boeken. Op het terrein van RØSTIG vind je horecagelegenheid Lingelands, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje op het terras aan het water.

Voor wie is RØSTIG?

RØSTIG is voor iedereen die toe is aan rust en zin heeft in een moment voor zichzelf. Ervaar back to basic met een vleugje luxe en geniet van de natuur om je heen. Alleen of met z’n tweeën, jong of oud… Iedereen (vanaf 18 jaar) is welkom!

Wij zijn na een weekend RØSTIG volledig opgeladen weer terug naar huis gekeerd. Stiekem had het ons nog véél langer mogen duren! 😉

Heb je nu ook zin gekregen in een ontspannen weekend in de natuur? Boek snel jouw overnachting in een Tipi of (panorama) Pod bij RØSTIG!

Bekijk RØSTIG

Reacties op dit artikel

Instagram