Supertrips is deze maand de website van de maand in de maandelijkse column van de recreactie; het magazine over recreatie en toerisme. Redacteur Maarten Bokslag nam onze website onder de loep en schreef er de de volgende column over.

Website van de maand: Supertrips.nl

“Bijzonder overnachten is hip; lees het voorwoord van deze Recreatie er maar op na (Manager communicatie Marike Rosier sprak hier over de vele bijzondere accommodaties die ze tegen is gekomen in haar zoektocht naar innovatieve en ontwikkelingen op bedrijven). Consumenten willen een beleving en die begint met een aparte accommodatie. De gloednieuwe website Supertrips.nl (opgezet door Rutger van de Maat en Coen van Rhee) speelt daar op in door het aanbieden van de 300 bijzonderste accommodaties in binnen- en buitenland.

Dan loopt het van originele slaapplekken in een vliegtuig-hotel, safaritent of uitkijktoren tot overnachten in een wijnvat, Mongoolse yurt, avontuurlijke boomhut of gethematiseerde hotelkamer. De site biedt veel onderverdelingen: zoeken op locatie, op land of op hoofdsoort: pipowagens, safaritenten, boomhutten, lodges, glamping, wellness of ‘romantisch overnachten’. Om de site eens te verkennen kijk ik bij ‘Nederland’, waar 192 accommodaties worden aangeboden: van kamers in een kasteel en strandhuisjes tot thematische overnachtingen in de Efteling. Het mooie is dat de accommodaties ook écht iets aparts te bieden hebben, zoals slapen tussen koeien of paarden. Of de houten iglo, Stoomschip Rotterdam, een gevangenis, havenkraan of zen-boat. Wat verrassend dat er zoveel bijzonder aanbod is!

Dit soort sites hebben nog weleens de neiging om alles te accepteren dat provisie voor de makers binnenhaalt. Supertrips is niet in deze valkuil gelopen en dat maakt het een heel mooie kans voor ondernemers met bijzonder aanbod en voor consumenten die iets aparts zoeken.”

Aldus Maarten Bokslag, redacteur van de Recreactie. Wij kunnen ons helemaal vinden in deze mooie beoordeling. We gaan vol passie door in onze zoektocht naar bijzondere accommodaties.

Heb jij ook bijzonder aanbod? We werken graag met jullie samen!

Samenwerken? Of Zoek en boek direct je favoriete accommodatie

Reacties op dit artikel

Instagram