Heb je zin in een zon-, zee- en strandvakantie in eigen land? Of wil je lekker een weekendje uitwaaien aan de kust? Zeeland is hiervoor de ideale vakantiebestemming. Je hebt de Nederlandse kust binnen handbereik, het is de zonnigste provincie van Nederland én je vindt er een vele bijzondere accommodaties. Wij hebben daarom een top 5 originele vakantiehuizen in Zeeland voor je samengesteld.

park-de-groote-duynen-zeeland
Duinvallei-groote-duynen-supertrips1
bijzondere-overnachting-zandbank1

Luxe villa aan de kust

Waan je in het buitenland tijdens een overnachting in deze luxe villa’s op Villapark De Groote Duynen. In de sfeervolle villa kun je met het hele gezin of een vriendengroep verblijven. De villa geeft je panoramisch uitzicht over het polderlandschap en één van de schoonste stranden van Nederland ligt op slechts 3 kilometer van de villa. Voor de ultieme strandvakantie ben je hier aan het juiste adres!

Bekijken
1
unieke-overnachting-bunker-1
unieke-overnachting-bunker-5
unieke-overnachting-bunker-3

Slapen in een dijk in Zeeland

Ben je op zoek naar een origineel vakantiehuis voor een weekend weg met het gezin? Dan is deze suite, gebouwd in een hooggelegen dijk, iets voor jou. Je hebt al het comfort van thuis binnen handbereik en op het waterrijke vakantiepark is voor jong en oud genoeg te beleven. Waar wacht je nog op?!

Bekijken
2
vakantie-aan-zee-zonneweelde-lodges-9
camping-zonneweelde

Weekendje weg aan zee

In de Strandslaaphuisjes bij camping Zonneweelde ga je gegarandeerd een bijzondere overnachting tegemoet! Dit unieke vakantiehuis in Zeeland ligt op een schoon en veilig strand, beschikt over allerlei luxe faciliteiten en heeft een terras met zicht op de duinen én de zee. Zo is er altijd een geschikt plekje om van de zon te genieten of uit de wind te zitten.

Bekijken
3
luxe-waterlodge-slapen-op-het-water-11
luxe-waterlodge-slapen-op-het-water-19

Slapen op het water

Niet slapen aan het water, maar óp het water! Het kan in deze luxe waterlodges op het Veerse Meer. Vanaf de lodge heb je prachtig uitzicht over het water en natuur. In de omgeving kun je een heerlijke wandeling of fietstocht maken. Hier kom je helemaal tot rust!

Bekijken
4
slapen-in-een-watertoren-1
slapen-in-een-watertoren-4
slapen-in-een-watertoren-3

Bijzonder overnachten in een watertoren

Wil je liever de gezelligheid van de stad ervaren tijdens je originele overnachting in Zeeland? Verblijf dan in een monumentale watertoren in het centrum van Middelburg. De watertoren is van alle gemakken voorzien en in de ronde woonkamer kun je genieten van een 360°  uitzicht. Ook op het dakterras heb je spectaculair uitzicht over de stad en het eiland Walcheren.

Bekijken
5

Voor een vakantie aan de kust heeft Zeeland genoeg te bieden! In welk origineel vakantiehuis verblijf jij binnenkort? Ben je benieuwd naar meer vakantiehuizen in Zeeland? Het volledige aanbod vind je hier.

Reacties op dit artikel

Instagram