Met een camper kun je de meest bijzondere plekjes ontdekken. Goboony is het enige deelplatform in Nederland dat gespecialiseerd is in campers. Bij Goboony huur je een unieke camper direct bij de eigenaar of zet je je eigen camper online, zodat hij makkelijk en snel verhuurd kan worden. Wil je met het hele gezin op vakantie of romantisch met z’n tweeën? Het aanbod op Goboony is groot! Met de vele filter opties vind je binnen no-time de geschikte camper.

Persoonlijk contact met de verhuurder en Goboony

Een groot pluspunt van Goboony is dat je persoonlijk contact hebt met de verhuurder en met Goboony zelf. Dit maakt het vertrouwd om een camper te huren en te genieten van jouw bijzondere overnachting. Door de persoonlijke profielen die je te zien krijgt wanneer je een camper wilt huren kun je meer over elkaar te weten komen. Tevens wordt in de advertentie van de verhuurder de huurvoorwaarden aangegeven. Zo weet je direct hoe hoog het eigen risico is bij schade en hoe het vervangend vervoer door de verhuurder is geregeld.

Camper huren

Makkelijk en veilig boeken en betalen

Heb je de geschikte camper gevonden voor de bijzondere overnachting? Dan kun je de camper makkelijk reserveren. Wanneer je een camper wilt huren, betaal je de verhuurder via het veilige betaalproces van Goboony (Betalen kan via iDeal of credit card). Als aanbetaling betaal je 25% van de huursom, drie weken voor vertrek betaal je het resterende bedrag en de borg. Vertrek je binnen drie maanden, dan betaal je 50% van het bedrag aan.

Voor de verhuurder

Goboony is voor verhuurders helemaal gratis en je krijgt de verhuur 100% uitbetaald. Zet je eigen camper online en geef aan wanneer de camper beschikbaar is. Honderden reizigers zijn dagelijks opzoek naar een camper. Bij Goboony bepaal je zelf de tarieven en voorwaarden. Doordat jij de profielen van de reiziger kunt zien heb je volledig overzicht. Goboony zorgt voor de verzekering, het contract en het ontvangen van de betalingen van de huurder. De advertenties op Goboony zijn gratis. Nadat de advertentie geplaatst is kun je direct de aanvragen ontvangen. Dus wil je je camper verhuren? Kijk bij Goboony!

Verhuur je camper

Reacties op dit artikel

Instagram